Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Ion Iliescu nu merge la vot! Nu a cerut nici urna mobilă. Care este motivul

Ion Iliescu, fostul președinte al României, nu va vota la aceste alegeri locale. El nu a cerut, însă, nici urna mobilă.

CITEȘTE ȘI: EXIT-POLL ALEGERI LOCALE, LA PRIMĂRIA CAPITALEI: CE PROCENTE AU GABRIELA FIREA, NICUŞOR DAN SAU TRAIAN BĂSESCU

Totul se întâmplă din cauza pandemiei de coronavirus în care ne aflăm, potrivit celor din SPP, informează Antena 3. Iar Ion Iliescu, având o vârstă înaintată plus că are unele probleme de sănătate, nu vrea să riște o infectare cu noul coronavirus care ar putea să-i fie chiar fatală.

Fostul președinte Băsescu a ieșit la vot, alături de soția lui, Maria

Traian Băsescu a votat în jurul orei 9:00. El a ajuns la secție alături de soția lui, Maria. Fostul președinte le-a dat un sfat bucureștenilor după ce a ieșit de la urne. „Am votat, cred ca bucureştenii vor reuşi sa dea votul util pentru ei, să-l aleagă pe cel care poate schimba lucrurile în Bucureşti. Votul în condiţii de pandemie a decurs normal. Dacă vor să aibă un primar bun ca mine, condiţia obligatorie a  bucureştenilor este să iasă la vot”, a spus fostul președinte. Traian Băsescu este candidatul PMP la Primăria Capitalei. În total sunt 18 candidaţi intraţi în cursa pentru funcţia de primar general al Bucureştiului.

NU RATA: KLAUS IOHANNIS NU A MERS LA VOT ALĂTURI DE SOȚIA LUI, CARMEN! ESTE PENTRU PRIMA OARĂ. MOTIVUL?

Peste 18 milioane de români sunt așteptați la urne pentru a-și alege, pentru următorii patru ani, primarii, consilierii locali și județeni și președinții de Consiliu Județean. În total, peste 43.000 de funcții la stat sunt în joc la alegerile de duminică, 27 septembrie 2020.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *