Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Mantea revine în fața telespectatorilor cu un reality show, din 5 octombrie

Din 5 octombrie, Andreea Mantea revine în fața telespectatorilor cu un reality show surprinzător, Trăiri alături de Andreea Mantea, prin intermediul căruia cei din fața micilor ecrane pot deveni părtași la emoțiile, întâmplările pe care această le trăiește zi de zi.

Fie că se află acasă, alături de membri ai familiei și prieteni, sau este angrenată în diverse situații de viață, activități profesionale sau de relaxare, îndrăgită vedetă va oferi cu generozitatea-i caracteristică adevărate porții de viață fanilor săi atât de numeroși.

Emisiunea “Trăiri alături de Andreea Mantea” va fi difuzată începând din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23.00, la Kanal D.

Cum a apăut Andreea Mantea la emisiunea pe care o prezintă. „Știu că poartă ghinion, mi-a purtat, nu mă interesează”

Bucuria este copleșitoare și datorită faptului că în multe dintre situațiile expuse telespectatorilor se va află și micuțul David, fiul vedetei, în vârstă de 5 ani.

“Nu întâmplător acest reality îmi poartă numele, pentru că el va conține, într-o mare măsură, viață mea, așa cum este ea, cu bune și cu rele, cu bucurii, dar și cu poticneli, supărări. Pentru că așa e viață, cu de toate.

Îi invit pe telespectatori să trăiască alături de mine întâmplări frumoase, pline de emoție, să cunoască povești de viață ale unor oameni minunați pe care îi voi întâlni în călătoriile mele.

Întotdeauna am fost sinceră, foarte deschisă cu cei care mă urmăresc, iar acum cu toții mă vor putea cunoaște și mai bine, în intimitatea familiei mele, alături de cei pe care îi iubesc enorm.

David este cel mai important om din viața mea, centrul universului meu, așa că îl veți vedea alături de mine foarte des, pe parcursul reality show-ului. Abia aștept ca, din 5 octombrie, în fiecare luni, de la 23.00, să ne «întâlnim» pe Kanal D!”, a spus Andreea Mantea. 

Din 5 octombrie, de la ora 23.00, plec la un nou drum! 🥰 Un nou proiect! 🥰 Un proiect in care o sa va impartasesc trairi…

Posted by Andreea Mantea on Thursday, September 24, 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *