Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fostul prezentator de la Kanal D și-a dat în judecată “rivalii” din Antenă. Care sunt acuzațiile

Victor Slav pare să se fi transformat într-un ”procesoman” de meserie. Fostul prezentator de la Kanal D, care acum e ”șomer de lux”, nu contenește cu acțiunile în instanță. După ce a deschis proces statului român, acum se judecă și cu „rivalii” de la Antenă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile.   

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare legate de cel mai nou proces în care este implicat fostul soț al Biancăi Drăgușanu.

Fostul prezentator de la Kanal D nu se oprește prea ușor cu acțiunile în instanță. La scurt timp după ce a declarat ”război” statului român, Victor Slav  a deschis proces televiziunii „rivale”, dar și altor 12 entități media. (VEZI AICI: VICTOR SLAV S-A ”REPROFILAT” PE ”AFACERI LA PORTBAGAJ”)

Acțiune în răspundere delictuală

Potrivit unor surse din mediul judiciar, în urmă cu doar câteva zile, fosta vedetă de la Kanal D a deschis, la Tribunalul București, împotriva Antena TV Group SA, un proces care are ca obiect o acțiune în răspundere delictuală.

Din câte se pare, și acest nou proces ar avea o legătură strânsă cu dosarul de consum de substanțe interzise care i-a fost deschis după ce a fost oprit de oamenii legii, la un control de rutină, pe Autostrada 3 București-Ploiești. În urma verificării, ”Drug Test-ul” ar fi indicat că ex-prezentatorul consumase cannabis. (CITEȘTE ȘI: VICTOR SLAV “DIVORȚEAZĂ” DIN NOU? L-AM FILMAT ALĂTURI DE O ȘATENĂ MISTERIOASĂ ÎN TIMP CE…)

Numai că, ulterior, Victor Slav ar fi demonstrat că aparatul a dat greș în cazul lui, așa că acum cere despăgubiri de la toată lumea. Potrivit Codului civil, orice persoană are îndatorirea să respecte regulile de conduită pe care legea sau obiceiul locului le impune și să nu aducă atingere, prin acțiunile ori inacțiunile sale, drepturilor sau intereselor legitime ale altor persoane. Cel care, având discernământ, încalcă această îndatorire răspunde de toate prejudiciile cauzate, fiind obligat să le repare integral, mai scrie la lege.

Victor Slav a dat Antenele în judecată

Are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”. Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Victor Slav s-a remarcat cu un dans super-sexy pe care l-a executat în compania Biancăi Drăgușanu, cea care a reușit, la momentul respectiv, să-i lase mască pe jurați. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE VICTOR SLAV A FOST PRINS SUB INFLUENȚA DROGURILOR LA VOLAN: „BUCURĂ-TE DE VIAȚĂ ȘI…”)

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, își îndeplinesc cu brio rolurile de părinți, iar, atunci când vine vorba de fiica lor, sunt mereu împreună. Mai mult, Victor Slav și Bianca Drăgușanu îi serbează în fiecare an ziua de naștere micuței Sofia doar împreună.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *