Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Feli Donose a vorbit despre cea mai mare provocare din relația cu iubitul ei. “Mi-a fost teamă”

Feli Donose și Cătălin formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Au împreună o fetiță, pe Nora Luna, care le-a schimbat total viața. Recent, artista a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie și că în curând va face pasul cel mare alături de tatăl fetiței sale.

Într-un interviu acordat revistei Unica, vedeta a vorbit despre cea mai mare provocare din relația cu iubitul ei.

“În perioada de izolare și după ea s-au rupt familii despre care puteam să spun că sunt perfect sudate. Mi-a fost teamă pentru relația mea, sincer. Am luat izolarea ca pe un test. Am stat luni de zile 24/24 cu omul meu.

Știam că o să văd părți din el și el din mine pe care în viața de dinainte nu apucam să le vedem, pentru că eu plecam des de acasă în concerte prin țară, el era cu jobul.

Am luat în calcul faptul că noi am devenit părinți înainte să fim o relație și mă întrebam: «Dacă, de fapt, totul e o proiecție de-a ta și realitatea e totuși alta și deloc plăcută?». Dar uite că pe noi ne-a sudat și mai tare tot ce s-a întâmplat anul ăsta. Ne-am spus adevăruri frumoase, adevăruri mai puțin frumoase, toate spuse cu maturitate și iubire și asta ne-a ajutat enorm.

Așa mi-am dat seama că trăim o iubire matură și că ne dorim familia asta din iubire pură față de noi ca și cuplu, nu doar din iubire față de fetița noastră”, a declarat Feli Donose pentru Unica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *