Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dani Mocanu, mesaj dur după melodia lansată cu Abi Talent: „M-au supărat ăștia cu colaborări de tot râsul, vin și vă julesc”

Melodia lansată de Dani Mocanu și Abi Talent, „Regii României” se apropie de 3 milioane de vizualizări, cifră obținută în 24 de ore de la lansare și ocupă locul 1 în trendingul de pe Youtube. Imediat după lansarea piesei, Dani Mocanu a transmis un mesaj dur pe contul lui de Instagram în care critică toate colaborările muzicale din ultima perioadă și le spune fanilor săi că a pregătit acest „atac” de foarte multă vreme. 

Dani Mocanu și Abi Talent au dat lovitura pe piața muzicală, cu melodia „Regii României”. Cei doi ocupă locul 1 în trendingul de pe Youtube și în 24 de ore de la lansarea piesei au adunat aproape 3 milioane de vizualizări.

Enervat de ultimele colaborări muzicale din ultima perioadă, Dani Mocanu nu a avut nicio reținere să posteze pe contul lui de Instagram un mesaj dur la adresa tuturor celor care i-au contestat talentul muzical și șmecheria.

„V-am promis ca am sa dărâm orice record posibil din România și m-am ținut de cuvânt. M-au supărat astia cu atâtea colaborări de tot rasu’ și am zis sa fac și eu o colaborare sa se pună stop !!! IAR REFERITOR LA AȘA ZIȘII ARTIȘTI CARE VISEAZĂ CA SUNT CEVA , CA AU FOST ȘI EI PE LOCUL 1 OCAZIONAL … ATÂT LE SPUN : DACĂ NU VA POTOLIȚI CU ABERAȚIILE VIN ȘI VA JULESC … ȘTIȚI BINE CA NU AVEȚI CUM SA VA PUNEȚI CU SEFU’ VOSTRU” a scris artistul, pe rețeaua de socializare.

Dani Mocanu și Abi Talent, mesaje controversate în noua piesă

Când și-a anunțat fanii că a fost lansată melodia la care a colaborat cu Abi Talent, Dani Mocanu a făcut public următorul mesaj: “Aici s-a pus stop!!! Să nu îi mai aud pe boschetarii ăștia de lăutari! Să mai vorbească despre vizualizări – YouTube – trending etc”.

Cunoscutul manelist îi amenință atât pe dușmanii controversatului trapper, cât și pe ai lui în câteva dintre versurile single-ului.

“Puneți-vă în genunchi, ascultați-mă bine / Cine îl supără pe Abi, mă supără pe mine / Nu vă mai dați smardoi, că v-am verificat / Avem filmări cu voi când faceți videochat” sunt versurile cântate de Dani Mocanu în cea mai nouă piesă pe care a lansat-o alături de Abi.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *