Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cel mai sadic pedofil din România a cerut eliberarea condiționată. Ce răspuns a primit din partea magistraților

Viorel Chirilă este unul dintre cei mai sadici criminali din România. A ucis trei copii și a violat alți șapte, iar fărădelegile pe care le-a făcut nu s-ar fi oprit aici. A fost prins și condamnat pe viață. A cerut eliberarea condiționată, încă o dată, iar magistrații i-au dat răspunsul. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: ION TURNAGIU, CEL CARE A INCENDIAT O FATĂ DE 17 ANI, A MURIT LA SPITAL)

Viorel Chirilă vedea pentru prima dată lumina zilei pe 1 ianuarie 1966, dar viața lui se ducea pe o turnură nefavorabilă. Mama lui l-a abandonat într-un orfelinat. De acolo a început viața. 30 de ani mai târziu, era un violator. Apoi, criminal. Trei copii au pierit de mâna lui Chirilă, după ce i-a violat, iar alți șapte au fost abuzați sexual, dar au scăpat cu viață. A fost prins și condamnat. Pe viață.

Criminalul Chirilă a cerut eliberarea condiționată. Ce au decis magistrații

A cerut eliberarea condiționată. I s-a refuzat, a încercat, încă o dată. Spune că a efectuat partea minimă de pedeapsă prevăzută în lege, a și prestat diferite munci, a avut o purtare exemplară, dar și unele probleme medicale. Ce au decis magistrații? L-au refuzat, încă o dată!

Soluția pe scurt: ”Respinge ca neîntemeiată cererea de liberare condiționată formulată de petentul condamnat CHIRILĂ VIOREL. În temeiul art. 587 alin. 2 C.pr.pen. fixează termen, după care cererea va putea fi reînnoită, 6 luni de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. În baza art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă petentul condamnat la plata sumei de 100 de lei cheltuieli judiciare către stat.”

Criminalul Chirilă nu va ieși de la închisoare

Crimele și violurile comise de Chirilă au zguduit România

Viorel Chirilă a fost condamnat doar pentru o crimă, pe care o recunoscuse, pentru celelalte două plătind, din păcate, un om nevinovat, care a și murit în închisoare. Fusese condamnat la 30 de ani de detenție.

Iată filmul de groază al violurilor și crimelor pe care Viorel Chirilă le-a înfăptuit:

19 mai 1998. A acostat un băiat de 13 ani într-un bar din Năsăud (Bistriţa Năsăud) și i-a promis bani dacă-l ajută să ducă niște bagaje cu alimente. Când au intrat în pădure, i-a pus copilului cuţitul la gât, i-a legat mâinile la spate cu un şnur şi l-a violat.

(NU RATA: CEL MAI SÂNGEROS UCIGAȘ ÎN SERIE, PUS ÎN LIBERTATE DUPĂ 23 DE ANI. CUM ARATĂ ACUM „RÂMARU 2”)

1 mai 1999. A acostat un băiat de 12 ani în apropiere de Gara Burdujeni (Suceava), i-a promis bani, dacă-l ajută să care niște saci. A intrat cu băiatul într-un tunel unde, sub ameninţare, l-a violat.

Chirilă a cerut eliberarea condiționată, dar magistrații nu i-au acordat-o

7 iunie 1999. A acostat un băiat de 9 ani în preajma gării din Paşcani, promițându-i, la fel, niște bani dacă-l ajută. La marginea oraşului, băiatul a fost imobilizat şi violat.

23 iunie 1999. A luat un băiat de 15 ani din zona gării CFR Iaşi, pe care apoi l-a amenințat cu un cuțit. L-a dus în pădurea „Căpriţa”, l-a legat, apoi l-a violat.

5 septembrie 1999. A urmărit un băiat de 12 ani din gara Salva (Năsăud) până în halta din Pojorîta. L-a ademenit apoi pe copil în pădure, l-a bătut şi l-a violat.

Octombrie/noiembrie 1999. A acostat un băiat de 13 ani în zona gării CFR Iaşi, i-a promis bani, dacă îl ajută să care un sac de cartofi. Au ajuns în pădurea „Căpriţa”, iar sub ameninţarea cuţitului, a violat copilul.

26 noiembrie 1999. A acostat un băiețel de 11 ani, lângă gara Burdujeni din Suceava, pe care l-a violat. Seara, băiatul a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, cu dureri abdominale, iar chirurgii au constatat o plagă rectală penetrantă, cu retenţie de corpi străini (aşchii de lemn). Copilul a decedat trei zile mai târziu, scrie libertatea.ro.

(AFLĂ ȘI: DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ A MAGISTRAȚILOR! PRESUPUSUL UCIGAŞ AL INTERLOPULUI EMI PIAN RĂMANE ÎN AREST PREVENTIV)

29 noiembrie 1999. A acostat un alt băiat de 12 ani, la Suceava. Cadavrul copilului a fost găsit două zile mai târziu, ascuns într-un canal. Fusese violat şi sugrumat.

30 noiembrie 1999. A acostat un alt băieţel de 11 ani lângă Gara Burdujeni, promițându-i, la fel, bani pentru a-l ajuta să care saci de cartofi. La marginea oraşului, copilul a fost violat.

16 februarie 2000. A ucis, după ce l-a violat, pe un băiat de 15 ani, în pădurea „Căpriţa” din zona Bucium. Cadavrul lui a fost găsit în pădure două săptămâni mai târziu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *