Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Bălan și iubitul se pregătesc de nuntă, după pronunțarea divorțului?! I-am filmat când au bătut palma!

Nu mai încape îndoială că Andreea Bălan și Tiberiu Argint formează, deja, un cuplu, chiar dacă vestitele personaje ale showbiz-ului au dat dovadă de discreție! A venit însă și confirmarea de ultimă oră: imaginile pe care CANCAN.RO vi le prezintă, în exclusivitate, cu îndrăgostiții, la o șuetă, pe terasă, la Trattoria Verdi de la Aviatorilor.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂLAN A PRIMIT O VIZITĂ SURPRIZĂ! REACȚIA ARTISTEI: ”AOLEU, AOLEU…”)

Andreea Bălan și George Burcea nu au mai putut continua. Multe certuri, multe supărări expuse, pe rând, de cei doi protagoniști ai divorțului anului. Fiecare pe drumul lui, George, cu Viviana Sposub, de care a dat cu ochii la „Ferma. Orășeni vs Săteni”, reality-show de pe Pro TV, Andreea, cu Tiberiu Argint, ”descoperit” întâmplător și, pesemne, căzut cu ”tronc”. Relația celebrei cântărețe a evoluat galopant, se poate spune, vorbindu-se chiar de logodnă înainte de divorț, dar și de nuntă, imediat după!

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au amuzat la terasă, iar aici bat palma!

Andreea și Tiberiu nu se mai feresc! S-au amuzat la „Trattoria Verdi” de la Aviatorilor

De altfel, Andreea chiar puncta la capitolul iubire că este foarte fericită în relația pe care o are cu Tiberiu. “Sunt foarte fericită și mulțumită! E important să fim sănătoși și fericiți. Andreea Bălan mereu a zâmbit. După perioade mai puțin plăcute vin și perioade fericite”, erau vorbele frumoase ale Andreei. Vorbe adevărate, iar argumentul este adus de imaginile pe care CANCAN.RO le-a obținut chiar de la terasă, unde artista și Tiberiu s-au purtat ca un cuplu existent de când lumea și pământul.

Andreea și Tiberiu au ajuns la „Trattoria Verdi” din zona Aviatorilor, unde au avut multe de povestit. Și înainte de a lua masa, și în timpul ei, și după. ”Înlocuitorul” lui George Burcea a fost galant cu iubita lui, a vorbit puțin, așa, de introducere, apoi a lăsat-o pe ea să continue subiectul. Pesemne a fost unul spumos, de vreme ce Andreea nu contenea să vorbească și, în același timp, să gesticuleze des. A și râs pe alocuri, timp în care a mai luat câteva guri din desertul aromat pe care-l comandase.

Tiberiu a ascultat-o interesat, dar nu a putut ”pasa” un mesaj pe telefon și, fără să se ferească, a butonat puțin în timp ce Andreea continua să povestească. Apoi, s-a reorientat către cântăreață. Și-a aprins o țigară, din care a tras mai rar, parcă pentru a o proteja de prea mult fum. Au și bătut palma, la un moment dat! A durat ceva ieșirea în văzul lumii a celor doi, dar a meritat.

Ambii s-au simțit excelent și, mai mult decât atât, nimeni nu mai are acum să-și dea cu presupusul în privința relației. Care, se pare, se îndreaptă către altar, dar, cu siguranță, după ce se va finaliza divorțul artistei de George Burcea.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au părăsit terasa

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, vacanță secretă în Bulgaria

Andreea Bălan și Tiberiu Argint au evadat, în urmă cu câteva zile, departe de ochii curioșilor. În Bulgaria au ajuns cei doi, într-o vacanță în resortul de lux Thracian Cliffs Golf And SPA. Nu s-au afișat, însă, împreună. Au adus în atenție evenimentul, separat, pe rețeaua de socializare, cu numeroase fotografii. Distracția a fost la ea acasă! (NU RATA: TIBERIU ARGINT, DECLARAȚIE DE IUBIRE PENTRU O FEMEIE IMPORTANTĂ DIN VIAȚA LUI! CE MESAJ I-A TRANSMIS IMEDIAT ANDREEA BĂLAN)

Andreea Bălan a fost fotografiată în costum de baie de Tiberiu Argint, într-o ipostază foarte sexy, iar cei doi au avut numeroase activități. Au jucat golf, au făcut plajă, fotografii și s-au bucurat de timpul petrecut împreună. Dacă Andreea Bălan a ales să împărtășească cu fanii săi aceste lucruri, nici Tiberiu Argint nu s-a lăsat mai prejos și nu și-a neglijat urmăritorii. Iubitul Andreei Bălan a postat și el câteva imagini pe Instagram de pe terenul de golf, dar și de pe plajă.

Galant, Tiberiu Argint i-a deschis portiera Andreei Bălan

Urmează divorțul de George Burcea! Ce vrea artista

Andreea Bălan ar avea de gând să ceară în instanță custodia totală a celor două fetițe pe care le are cu George, Clara Maria și Ella Maya. „Va cere custodia exclusivă. Vrea să rămână cu vila, bunurile și mașina, nu renunță la nimic”, au dezvăluit sursele D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale) ale CANCAN.RO. Iar tatălui micuțelor ar urma să i se stabilească un program strict de vizite. Sigur, din doleanțele cântăreței nu va lipsi pensia alimentară. Apoi, în calcul intră averea celor doi. O vilă impresionantă, multe bunuri de valoare, dar și mașina. Pe toate le-ar vrea Andreea după ce se va pronunța divorțul! De altfel, toate au fost cumpărate din banii ei, pe care i-a agonisit cu sute de ore de muncă asiduă, în studio și pe scenele din întreaga țară.

(AFLĂ ȘI:  CUM ÎI ARATĂ ARTISTA LUI GEORGE BURCEA CĂ ESTE FERICITĂ LÂNGĂ TIBERIU ARGINT: „CÂND UNUL RÂDE, ALTUL PLÂNGE”)

Sursele D.A.S. au mai dezvăluit că procesul riscă să dureze ”o eternitate”, pentru că nici George nu are de gând să renunțe chiar la tot. Astfel, actorul ar fi luat legătura, la rându-i, cu un avocat, alături de care a creionat „planul de bătaie” cu care va contraataca în instanță.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *