Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Abi Talent l-a “cinstit” pe Selly cu o frapieră plină de șampanii cu artificii. Cum a reacționat “idolul adolescenților”

Abi Talent i-a făcut o mare surpriză lui Selly, unul dintre cei mai apreciați vloggeri din România! A dat buzna pe terasa „La Brasserie”, unde petrecea Selly, și a scos din buzunar o sumă colosală pentru a-și face intrarea ca un veritabil ”bombardier”. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase.

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini inedite în prim-planul cărora se află Abi Talent și poate cel mai apreciat vlogger din România, Selly.

În urmă cu câteva zile, pe terasa restaurantului „La Brasserie”, din zona de Nord a Capitalei, s-a petrecut un moment absolut surprinzător. Potrivit informațiilor care au însoțit imaginile, Abi Talent a dat buzna peste Selly și prietenii lui care se relaxau, la ceas de seară, pe terasă.

Frapieră plină cu șampanii scumpe, împodobite cu artificii, ca de la trapper la vlogger

Din câte se pare, Abi Talent a avut un plan bine pus la punct și a ”complotat” cu ospătarii localului. Înainte de a merge la masa vloggerului, cântărețul a ”decartat corespunzător” pentru o frapieră plină cu șampanii scumpe, împodobite cu artificii, care au ajuns pe masa lui Selly cu doar câteva momente înaintea lui Abi Talent.

Abi Talent a comandat pentru Selly mai multe sticle de șampanie scumpă

Momentul inedit se pare că i-a luat prin surprindere atât pe celebrul vlogger, dar și pe amicii cu care se afla la masă. Din câte se pare, între cei doi artiști din noua generație ar exista, totuși, o oarecare tensiune. Cu toate că a primit o frapieră ”calificată”, Selly nu părea să fie chiar total încântat de surpriza pusă la cale de Abi Talent. Vloggerul nu s-a sinchisit să se ridice de pe scaun în momentul în care trapperul Abi a ajuns la masa lui. (CITEȘTE ȘI: GESTUL EMOȚIONANT FĂCUT DE ABI, ÎNTR-O PARCARE DIN BUCUREȘTI. CE S-A ÎNTÂMPLAT ATUNCI CÂND S-A ÎNTÂLNIT CU O CERȘETOARE)

Abi Talent, mega-surpriză pentru Selly

Câți bani primește Abi Talent pentru un concert

Piesa cu care Abi s-a lansat în 2018, “Papuci Gucci” a strâns aproape 27.000.000 de vizualizări. Abi Talent a devenit star peste noapte, iar solicitările pentru concerte nu au întârziat să apară. Organizatorii de evenimente s-au prins imediat că puștiul-fenomen umple cluburile, iar cota lui a ajuns la 3-4.000 euro pe concert. (NU RATA: ABI TALENT ȘI DANI MOCANU, ANUNȚ-BOMBĂ DESPRE PRIMA MELODIE LA CARE AU COLABORAT)

Abia Talent și Selly, moment inedit

”Idolul adolescenților” fumează ca un turc!

Selly, unul dintre cei mai apreciați vloggeri de la noi din țară, pare să nu fie un exemplu chiar bun de urmat atunci când nu se află în fața camerei de filmat. “Idolul adolescenților” pare să fi fost ”învins” de viciul păcătos. A pufăit de zor la terasa NUBA din Capitală, iar CANCAN.RO a obținut imagini exclusive.

În cazul lui Selly pare că proverbul românesc ”Fă ce zice popa, nu ce face  popa” se potrivește perfect. Mai tot timpul în care a petrecut alături de anturaj, vloggerul aproape că n-a lăsat țigara din mână. Tânărul care ar intenționa să ”revoluționeze” sistemul de învățământ a pufăit ca un turc, țigară după țigară.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *