Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Primarul unei localități din Prahova a ”comandat” unui infractor să incendieze locuința unui alt politician: ”Trebuie să-i dăm foc!”

Povestea este uluitoare! Poate fi, fără exagerare, scenariu de film cu mafioți. Iar acțiunea se petrece taman în ajunul alegerilor pentru șefia primăriilor. Unul dintre cei mai periculoși infractori din Prahova dezvăluie cum, la comanda edilului Alin Moldoveanu din Poiana Câmpina, candidat la Primăria Câmpina, ar fi dat foc apartamentului unui politician PNL din Bârlad și ar fi dus mai multe fete „la produs” peste hotare. CANCAN.RO are detaliile!

(CITEȘTE ȘI: FRATELE LUI FANE SPOITORU, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE SUSȚINEREA LUI CIPRIAN CIUCU LA ALEGERILE LOCALE DIN SECTORUL 6: “POATE MI-O DA ȘI MIE VREO TARABĂ” | VIDEO)

Înregistrările făcute de un fost ofițer de polițe, prezentate de România TV, sunt explozive: „Să vină domnul fost primar Alin Moldoveanu să spună dacă are cunoștință de un incident care a avut loc la Bârlad acum câțiva ani, în care un alt politician din PNL, care avea mai multe firme, trebuia să fie călcat de

Adică, urma într-o zi de luni să vină autoritățile, în speță DNA și cu ANAF, să-i facă niște controale la firmele pe care le avea pentru suspiciuni de evaziuni și fraude din astea. Să spună domnul primar acum sau să vină să dezmintă dacă nu a plătit 3 persoane, 2 bărbați și o femeie, să se ducă să-i incendieze apartamentul politicianului şi omului de afaceri respectiv. Li s-a dat cheie duplicat de la apartament. Apartamentul la parter a fost incendiat cu două canistre de benzină de câte 20 kg fiecare. Şi i-am dat foc lu’ ăla frate de a bubuit ăla ziceai că eşti în «Armă mortală 4»”, povestește temutul interlop, potrivit gandul.ro.

„Trebuie să dăm foc la acte, să ștergem…”

„- Dar cine e?

– Un politician din PNL, care e om de afaceri din Bârlad, atâta îţi spun deocamdată. Ăla a zis: «Găseşte-mi nişte oameni că mă duc la puşcărie, că-mi găseşte actele. Şi ca să nu mai fie actele, trebuie să dăm foc la acte, să ştergem». Şi a luat foc apartamentul. Cine a fost? Infractorii. Faptă rămasă cu autor necunoscut până acum”, continuă acesta.

Alina Moldoveanu (stânga), primarul unei localități din Prahova, ar fi ”comandat” unui infractor să incendieze locuința unui alt politician

Interlop greu din Prahova, înregistrat cu uluitoarea poveste

Luigi Vasi, unul dintre cei mai temuți infractori din Prahova, a fost înregistrat în timp ce povestea trecutul penal al bunului său prieten, primarul Alin Moldoveanu, din comuna Poiana Câmpina. Moldoveanu a fost ales în 2016 din partea PNL și acum candidează ca independent la Primăria Câmpina. (NU RATA: S-a aflat secretul! Mama lui Ciprian Ciucu a provocat un accident după ce a condus ilegal o mașină a instituției în care fiul ei a impus-o consilieră. Cum s-a încercat mușamalizarea incidentului | VIDEO)

”Mi-a vândut și mie una”

„Bă, inclusiv mie mi-a vândut una. Pe Gabi Cioara, hai să-ţi dau un exemplu, la alea trei. Când a venit cu alea trei fete le-am ţinut o lună de zile, frate! Le-am ţinut pe alea începând de la periuţă, pastă de dinţi, ţigări, du-le la solar, du-le la piscină, mâncare nu mai vorbesc. Că a zis Alin că le bagă la produs.

– Zice, bă, fii atent! Trebuie să scot vizele şi drumul pentru tine, ne-a zis la toţi de faţă.

– Pentru că eşti fratele meu îmi daţi 5000 pe fiecare. Gândeşte-te, tu Luigi cel puţin, că Gabi Cioara îmi făcea 20 de mii pe lună. Şi mă duc ca să fac rost de viză, să găsesc să aduc altele, înţelegi, de la… Zic, băi, Aline, eu nu mă bag în astea. Eu nu mă bag în trafic de droguri, de arme sau de femei, nebunule, că te duci la pârnaie odată şi-odată”, mai susține Luigi.

Alin Moldoveanu, condamnat la închisoare

În 2019, PNL-istul Alin Moldoveanu, primarul din Poiana Câmpina, a fost condamnat la un an și patru luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pentru inducerea în eroare a anchetatorilor, după o plângere pe care chiar primarul a depus-o împotriva unui echipaj de Poliție din Tulcea. (AFLĂ ȘI: Mihai Daneș, candidatul independent din Sectorul 6, l-a făcut zob pe Ciprian Ciucu: “Ești un neofit șchiop al politicii. Mă numești «iepurele lui Mutu» doar pentru că ești…”)

Tăriceanu: „Cum să alegi asemenea specimene? Nu-mi vine să cred!”

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE și totodată candidat la Primăria Capitalei, invitat în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, s-a declarat siderat de dezvăluirile privind legăturile dintre edili și interlopi: „Până la urmă, cred că e simplu. Ar trebui ca alegătorii să vadă și să judece. Cum să alegi asemenea specimene? Sunt figuri de interlopi care abundă în grădina PNL-ului. Nu-mi vine să cred!”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *