Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Motivul pentru care Neti Sandu nu are copii. „Acum constat că era bine să fi avut”

Neti Sandu este una dintre cele mai îndrăgine apariții de pe micul ecran. Vedeta de la Pro tv a fost întotdeauna discretă cu viața personală, însă acum, a vorbit despre un subiect sensibil din viața ei. Neti a mărturisit că regretă faptul că nu are copii.

E vedetă de 25 de ani, însă se numără printre cele mai discrete persoane publice. Ne spune în fiecare dimineață la PRO TV ce ne-au pregătit astrele, însă vorbește destul de rar despre viața sa. Vedeta a recunoscut că și-ar fi dorit să aibă copii.

„Sincer, îmi pare rău că nu am copii, dar la tinerețe mă gândeam că va fi greu să-i fac. Acum constat că era bine să fi avut. Resimt că nu îi am, dar în tinerețe nu am fost în stare să-i fac, nu că n-aș fi putut.

Am considerat că nu era momentul și cred că aș fi greșit foarte tare cu educația lor. Foarte târziu am aflat cum trebuie să crești un copil.

Eu vin dintr-o perioadă în care lucrurile stăteau cu totul altfel față de cum sunt acum. Atunci nu aveam acces la nimic”, a declarat Neti Sandu pentru Unica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *