Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Declarațiile halucinante ale Veronicăi Măgureanu, după accidentul în urma căruia un tânăr a murit: ”Au ricoșat oile”

Veronica Măgureanu face declarații halucinante după accidentul în care a fost implicată și în urma căruia a murit un tânăr de 26 de ani.

În urmă cu două luni, Poliția Municipiului Turnu Măgurele a fost sesizată, prin apel la numărul de urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 65A s-a produs un accident rutier.

Veronica Măgureanu ar fi observat târziu o turmă de oi, urmată de un cioban, care a pătruns pe carosabil dinspre terenurile agricole din zona adiacentă drumului, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului, tânărul de 26 de ani a murit. Veronica susține că oile au sărit pe mașina ei, ciobanul s-ar fi atins de autoturism, iar oile au ricoțat în sanț peste cioban.

Am de 20 ani permis, n-am zgariat niciodata masina, sunt foarte precauta mai ales cand sunt cu copiii in masina. S-a intamplat pe un drum national, mi-au sarit din partea dreapta niste oi pe masina. Oile au sarit pur si simplu pe masina, n-am franat, nu am avut nici reactie de a frana. Cum sa franez cand intr-o fractiune de secunda iti sar niste oi pe capota si pe parbriz.

Norocul meu a fost ca am avut 70-80 km/h viteza. Am auzit totul pe masina, nimic calcat cu rotile. Si ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a intamplat asa sa nu am ceva pe constiinta ca as fi calcat pe ceva. In acele oi mai exista si un cioban, Dumnezeu sa-l odihneasca, ca nu mai este printre noi, dar acel cioban s-a atins de masina mea, a fost in sant si probabil au ricosat oile. A avut o singura lovitura la cap. Eu nici n-am stiut de acel cioban in acel moment, asistentele de pe salvare mi-au spus. S-a zis ca au fost oile pe strada si ca le-am luat in plin. Nu, dragilor, n-am luat nimic in plin ca am ochi, nu sunt oarba”, a declarat Veronica Măgureanu în cadrul unei emisiuni TV, potrivit starpopular.ro.

Declarațiile halucinante nu se opresc, însă, aici! Veronica Magureanu crede că divinitatea i-ar fi adus un asemenea necaz, ca să o trezească la realitate.

Poate ca Dumnezeu a vrut sa ma zguduie puternic, pentru ca am fost zguduita puternic. Acum doua luni s-a abatut un necaz asupra mea, dar Dumnezeu a vrut sa ma zguduie si sa-mi spuna: hei, trezeste-te la realitate, draga mea! Dumnezeu mi-a aratat in acea secunta ca m-a iubit in momentul oportun, in momentul crucial din viata mea, mie si fiului meu. Eu, astazi, puteam sa nu mai fiu aici. O luna de zile am fost in soc, eu si copilul meu cel mic. Timp de trei saptamani am facut terapie psihologica.”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *