Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Brigitte Pastramă, bătută în plină stradă de soțul ei. Imagini surprinse în parcarea unui supermarket

Scene șocante în parcarea unui supermarket din sectorul 2 al Capitalei. Brigitte Pastramă a fost bătută de soțul ei, Florin Pastramă, iar imaginile au fost difuzate la România TV.

Se pare că vedeta ar fi fost bătută până s-a prăbușit la pământ, iar oamenii care au vrut să îi vină în ajutor au fost rapid alungați de furia lui Florin. Cineva din zonă a sunat imediat la 112, iar o echipă s-a deplasat la fața locului.

Florin Pastramă a lovit-o pe Brigitte Pastramă și a împins-o pe asfalt, țipând la ea: “Tu și cu toată familia ta. Fă! Nu te potolești, fă?” .

În imagini se poate vedea cum Brigitte încearcă să se ridice, însă Florin o bruschează și o pune la pământ.

Mai mulți oameni s-au adunat la scena de violență fizică și verbală, însă Florin Pastramă a strigat la ei amenințător și i-a alungat, potrivit VIVA!

Nu este prima dată când i se întâmplă asta

Brigitte Pastramă a mai avut un episod agresiv cu soțul ei. Cu toate că a negat că Florin o bate, atunci când au apărut imaginile în care era agresată, ea a spus că imaginile sunt vechi.

În presă a apărut un filmuleț în care Brigitte era agresată de soțul ei, Florin Pastramă. Afaceristul era violent, moment în care vedeta s-a speriat și s-a pus pe jos plângând. Atunci când au apărut imaginile, fosta soție a lui Ilie Năstase a încercat să nu dea prea mare importanță acestui subiect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *