Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Biletul Zilei » Țintim profitul cu selecții din Rusia, România și Germania!

Biletul Zilei de ieri a fost din nou câștigător. Astăzi vom încerca să ne dublăm investiția cu selecții din fotbal, de la meciurile din Liga 1 și Bundesliga și hochei din Rusia.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Deschidem Biletul Zilei cu o selecție din hochei din prima ligă a Rusiei între Ekaterinburg și Dinamo Minsk. Se anunță un meci spectaculos iar noi vom paria pe minim două golrui marcate de oaspeți, selecție câștigătoare în ultimele cinci partide susținute de aceștia în campionat.

Cea de-a selecție de pe Biletul Zilei nu ar trebui să ne dea nicio emoție. Vom paria pe diferența de valoare dintre Universitatea Craiova în duelul din Trivale cu FC Argeș. Oltenii sunt lideri în clasament cu maxim de puncte în timp ce piteștenii sunt fără victorie în campionat după patru runde în care au suferit trei înfrângeri și au bifat o remiză. Nu ne complicăm și pariem „safe” pe „2 cu handicap 0”. Astfel dacă oltenii nu se vor impune în acest duel iar partida se va termina la egalitate, selecția noastră va primi cota 1.

Tot pe fotbal vom paria și în ultima selecție de pe Biletul Zilei. Ne vom îndrepta atenția către duelul care va deschide runda în Bundesliga între Hertha și Eintracht. Este un meci care se anunță a fi spectaculos iar noi vom paria pe minim două schimbări ale tabelei de marcaj.

Biletul Zilei         
ora 17:00 Ekaterinburg – Dinamo Minsk – Oaspeții, peste 1.5 goluri – cota 1.45
ora 21:00 FC Argeș – Universitatea Craiova – 2 cu handicap 0 – cota 1.16
ora 21:30 Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt – peste 1.5 goluri – cota 1.20

Cota totală: 2.01

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *