Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anna Lesko și George Piștereanu de la “Ferma” au dormit împreună. Ce s-a întâmplat între cei doi și cum au reacționat colegii. “Mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!”

Anna Lesko și George Piștereanu sunt unele dintre cele mai amuzante vedete de la “Ferma. Orășeni vs. Săteni”. Cât timp au fost legați cu o sfoară, pentru că așa a fost regula stabilită de Mihaela Rădulescu, cei doi au fost nevoiți să doarmă împreună, iar imagini oferite de cei doi au stârnit reacții neașteptate.

Anna Lesko a povestit pe contul de socializare cum și-a petrecut noaptea alături de George, deși momentele au fost difuzate în ediția de joi seara, la “Ferma”.

“Am dormit spate în spate, și așa, și așa, și cu picioarele încrucișate la un moment dat”, a spus Anna Lesko. Iar George a completat: ”Mi-am zis, hai să nu mai pun o mână pe ea!”

Dar show-ul avea să fie făcut atunci când Anna și George au ieșit din casă, în văzut tuturor concurenților de la Ferma. Orășeni vs Săteni, de pe Pro TV. ”M-a distrus, m-a violat!”, a strigat Anna Lesko, spre amuzamentul concurenților, în timp ce George s-a apărat imediat. ”N-am umblat la ea!” .

Reacțiile fanilor au fost și ele pe măsură: ”Nu mă așteptam ca Anna să fie atât de naturală, fără fițe, fără aere de divă. Brava ei, merită să și câștige premiul. Mult succes”, ”Cum poate săracul să doarmă cu așa femeie lângă el, adică foarte sexy”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *