Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alina Laufer și soțul ei vor avea gemeni. “După atâția ani de încercări, acum este un șoc pentru noi”

Fosta soție a lui Jorge, Alina Laufer, este în culmea fericirii. După ce recent a anunțat că va deveni pentru a doua oară mamă, acum, aceasta a declarat că ea și Ilan vor avea gemeni. Cei doi s-au străduit timp de 8 ani să devină părinți.

Imediat ce a aflat că va avea gemeni, Ilan Laufer a postat
filmulețul de la ecografie pe pagina sa de Facebook!

“Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea!

Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla.

Chiar râdeam cu el și spuneam că sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături, stat în picioare și alte alergături.

Nu îi vine să creadă, deja se gândește că va scoate doi copii campioni, e foarte motivat. După atâția ani de încercări acum este un șoc pentru noi că se întâmplă acest lucru!

Totul este în grafic și decurge ok. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată. Noi începem să ne pregătim încet-încet. Va trebui sigur să ne schimbăm mașina și să ne luăm probabil o bonă internă”, a declarat Alina Laufer pentru Click!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *