Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alin Oprea, dat în judecată de soție, în plin divorț. “E prima oară când aud”

Disputa dintre Alin Oprea și fosta lui soție se accentuează. Laria Uță i-a deschis o nouă acțiune în instanță solistului de la Talisman. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații de ultimă oră și declarații în exclusivitate.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a obținut amănunte de-a dreptul uluitoare legate de divorțul soților Oprea.

Potrivit unor surse D.A.S din mediul judiciar, în urmă cu doar câteva zile, Larisa, fosta parteneră de viață a lui Alin Oprea, a deschis o nouă acțiune în instanță, pe rolul Judecătoriei Sectorului 5 din București, acolo unde, în dreptul pârâtului, este trecut numele soțului cu care se află în divorț. Procesul vizează o acțiune în constatare, iar prima ședință a primit termen pe 9 octombrie. (CITEȘTE ȘI: CE MESAJE COMPROMIȚĂTOARE AR FI DESCOPERIT ALIN OPREA)

Alin Oprea, reacție uluitoare

Contactat de reporterii CANCAN.RO, solistul trupei ”Talisman” s-a declarat extrem de surprins de această veste. ”Habar nu am de acest lucru. E prima oară când aud de acest proces. N-am fost citat și nu știu nimic. O să mă interesez să văd despre ce este vorba”, a declarat Alin Oprea, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Larisa și Alin Oprea, când formau un cuplu

„A lovit cu toate armele în mine”

”Am vorbit cu avocații mei și vom îndrepta spre Oprea Larisa o acțiune similară, pentru linșajul mediatic de două luni, 1 iulie – 1 septembrie 2020, îndreptat asupra mea. Larisa însă, după ce a lovit cu toate armele în mine, s-a ascuns apoi în spatele unei notificări, prin care a interzis unor instituții media să-i mai folosească numele, imaginea și detalii din viața privată”, ne-a mai spus solistul trupei Talisman.

(NU RATA: ALIN OPREA, NOI DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU IUBITA SA! ȘI-A MĂRTURISIT PUBLIC DRAGOSTEA. „O IUBESC PE FATA ASTA”)

Larisa, relație ”interzisă” cu Marius Televijăn?

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, ”Talismanul” ar fi intrat în posesia unor stenograme care ar arăta negru pe alb că a fost ”tradus” de partenera de viață în timpul mariajului. Larisa Uță i-ar fi pus coarne lui Alin Oprea cu un cunoscut donjuan… nimeni altul decât Marius Televijăn, un apropiat al lui Leo de la Strehaia.

Conform surselor noastre, idila interzisă dintre Larisa Uță și playboy-ul de la Pitești s-ar fi consumat în urmă cu patru ani. Partenera de viață a lui Alin Oprea ar fi „uitat” că este implicată într-o relație serioasă și s-ar fi avântat într-o ”aventură” interzisă cu Marius Televijan.

Din câte se pare, pe lângă farmecul aparte, cu care a făcut furori printre frumoasele din showbiz, Marius Televijăn ar fi cucerit-o pe Larisa și cu bolizii de lux pe care-i ”ascunde” în garajul său ”calificat”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp. 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *