Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

11 semne că ai o relație perfectă, chiar dacă nu crezi inca acest lucru

Este total firesc ca, din când în când, oamenii să se îndoiască dacă relația lor este „așa cum ar trebui să fie”. Familia ta poate fi diferită de familia în care ai crescut și asta este, de asemenea, în regulă. Fiecare dintre noi alege modul in care vrea sa isi traiasca viata si ce fel de relatie isi doreste.

In acest articol am dori sa va prezentam mai multe semne care va arata ca aveti o relație perfectă, chiar dacă nu credeti inca acest lucru.

– Advertisement –

1.Nu vorbești mult.

Puteți fi împreună în tăcere mult timp. Nu te simți incomod și nu trebuie să vorbești tot timpul. Doctorul Roni Beth crede că cuplurile care pot fi împreună în tăcere, făcându-și propriile lucruri, au o legătură foarte specială.

2.Mergi în vacanțe separat.

Numărul persoanelor care pleacă în vacanță fără partenerii lor este în creștere, aproximativ o treime dintre adulții americani recunoscând că merg în excursii fara parteneri. Poate chiar să-ți întărească relația: dacă îți iubești cu adevărat partenerul, îți va fi dor de el. În același timp, poți face orice vrei. De exemplu, puteți merge și vizita muzee în timp ce partenerul dvs. este undeva in munți.

– Advertisement –

3.Partenerul tău nu petrece timp cu familia ta.

Dacă părinții și partenerul tău se înțeleg bine, este minunat. Dar este mult mai puțin plăcut dacă nu se plac. Totuși, aceasta nu trebuie să fie o sursă de conflict. Partenerul dvs. nu trebuie să ia parte la cine de familie cu părinții, dar el sau ea vă poate iubi și respecta rudele. Trebuie doar să stabiliți regulile de bază cât mai curând posibil.

4.Aveți opinii și interese diferite.

Doctorul Mark White crede că oamenii subliniază excesiv valoarea hobby-urilor similare. În opinia sa, interesele comune pot ajuta oamenii să-și ignore problemele și să prelungească o relație care nu mai este viabilă. Psihologul Diane Barth crede că majoritatea dintre noi avem nevoie de cineva diferit de noi, pentru a ne face puternici și pentru a ne face viața mai buna.

5.Te certi des.

– Advertisement –

Uneori, când ești foarte supărat pe partenerul tau, ai argumente. Doctorul Elizabeth Dorrance spune că oamenii pe care îi iubim cel mai mult, profită la maximum de emoțiile noastre negative. Pe de altă parte, conflictele sunt bune pentru relații, deoarece indică faptul că amândoi trebuie să schimbați ceva. Este important să poți pune capăt conflictelor într-o notă pozitivă și să-ți recunoști greșelile.

6.Nu încercați să vă mulțumiți reciproc

Psihologul Atalanta Beaumont este împotrivă încercării de ati mulțumi partenerul permanent fara a primit acelasi lucru la schimb. Dacă cineva încearcă să-i ajute prea mult pe alții, se poate datora faptului că în copilărie efortul lor nu a fost recompensat sau nu s-a simțit suficient de bun.

7.Dormi separat.

Dormiti separat pentru că unul dintre voi sforăie în somn, iar celălalt se trezește la cel mai mic zgomot. Psihologul Katherine Schreiber spune că tot mai multe cupluri dorm separat în zilele noastre. Oamenii de știință de la Universitatea de Stat din Ohio demonstrează că somnul sănătos este mult mai util pentru o relație decât să dormi împreună.

8.Nu ai copii.

Amândoi acceptați acest fapt și este în regulă pentru amândoi. Psihologii spun că cuplurile fără copii sunt adesea mai fericite decât cele care au copii.

9.Petreci mai puțin timp împreună decât vrei.

Nu puteți petrece mult timp împreună, dar nu vă faceți griji: aveți încredere în partenerul dvs. și sunteți sigur de sentimentele lor. Desigur, cât timp petreceți împreună este important, dar, potrivit psihologilor , modul în care îl petreceți este mult mai important.

10.Este nevoie de mult timp pentru a ne accepta reciproc.

Cu toții avem propriile noastre defecte și uneori este nevoie de timp pentru a le accepta. Psihologii spun că acceptarea oamenilor nu înseamnă că ar trebui să fim de acord cu ceea ce fac ei. Acceptarea este de acord cu realitatea, fără a încerca să o schimbe. Imaginați-vă cât de mult s-ar îmbunătăți o relație cu cineva dacă o persoană simte că este total acceptată.

11.Îți exprimi sentimentele în moduri diferite.

Puteți avea idei diferite despre cum să vă exprimați sentimentele. Pentru unul dintre voi, cuvintele sunt importante, pentru celălalt – acțiunile, îmbrățișările și alte lucruri sunt importante. Un studiu arată : persoanele care stau într-o căsnicie pentru o lungă perioadă de timp tratează cumpărarea alimentelor sau curățarea casei ca o modalitate de a arăta dragoste și grijă.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *