Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Uluitor! Peste 300.000 de prezervative folosite, reambalate pentru vânzare. Unde s-a întâmplat totul

Poliția din Vietnam a descoperit peste 300.000 de prezervative folosite, care au fost reambalate pentru a fi vândute din nou. Totul s-a petrecut într-un depozit din regiunea Binh Duong. Proprietarul spune că primea „marfă” o dată pe lună, de la o persoană necunoscută.

Anchetatorii spun că Pham Thi Thanh Ngoc, în vârstă de 33 de ani, a angajat mai multe persoane care curățau și spălau prezervativele folosite, le uscau apoi le ambalau și le vindeau ca noi.

Citește și: O vedetă din sport, poveste șocantă din închisoare: „În prima zi, mi-au dat patru prezervative și patru pungi cu…”

Nu se știe câte prezervative folosite au fost vândute Prezervativele confiscate vor fi distruse. „Prezervativele sunt clasificate ca articole medicale, așa că vom analiza mai multe legi pe care le-a încălcat proprietarul”, susțin polițiștii, citați de Metro.co.

În total, poliția a găsit aproape 324.000 de prezervative uzate, echivalentul a 360 de kilograme. Nu este clar câte prezervative reciclate au fost deja vândute. Rapoartele susțin că au fost furnizate hotelurilor și tarabelor din apropiere din provincie.

Vânzările de prezervative au scăzut

Producătorul de prezervative Durex a anunțat că vânzările au scăzut, deoarece blocajul provocat de epidemia de coronavirus a avut un efect asupra numărului de contacte sexuale din Marea Britanie și din întreaga lume.

Nu rata: Bancul Zilei | Vasluianul și prezervativele olimpice

În prezent, oamenii nu sunt în măsură să aibă atât de multe relații sexuale din cauza regulilor stricte de distanțare: „Ceea ce vedem este că acest virus are un efect asupra numărului de relații intime în Marea Britanie”, a spus Benckiser, un oficial al Durex.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *