Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Nuntă în familia fostului șef al Finanțelor. Juniorul a cerut-o pe manechină

Un freamăt discret străbate lumea bună. Alexandru Vlădescu, nimeni altul decât fiul fostului ministru al Finanțelor, în două mandate, a luat decizia cea mare: se însoară! A cerut-o pe iubita lui, iar răspunsul l-a umplut de bucurie. Relația durează de câțiva ani, dar fără verighete pe degete parcă nu era completă. Și, până la urmă, de ce nu un eveniment spectaculos în familia unui fost ministru? CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

(CITEȘTE ȘI: CUM PREGĂTESC SYDA & SHEILA NUNTA ANULUI, LA ISTANBUL, PE TERASA UNUI PALAT DE 5*, LA UN PAHAR DE ȘAMPANIE)

Alexandru Vlădescu este, fără doar și poate, un tânăr fericit. De ani buni, a început să trăiască pe picioarele lui. Mai ales că tatăl său l-a îndrumat către afaceri solide. Debutul în business și-l făcea, în urmă cu opt ani, când a fost ales membru în Consiliul de Administraţie al Romcab Târgu Mureş. S-au scurs anii, Alexandru tot în lumea afacerilor a rămas, doar că acum are o experiență incontestabilă.

Și sentimental stă bine fiul fostului ministru de Finanțe Sebastian Vlădescu. Alexandru a avut noroc în dragoste: a nimerit lozul câștigător, din moment ce este hotărât să facă și marele pas.

Alexandru Vlădescu și-a cerut iubita de soție, iar manechinul nu a ezitat! Cei doi se pregătesc acum de nuntă

Cine e manechinul care i-a furat inima juniorului

Sebastian Alexandru se iubește, de câțiva ani, cu Iuliana Alexandra, o tânără venită din Câmpineanca, județul Vrancea, și care a răzbit în lumea bună a Capitalei. A terminat Liceul Sportiv – avantaje fizice, deci – iar cu ce a înzestrat-o și Mama Natură a ajuns să fie unul dintre cele mai apreciate modele din România. Are 24 de ani și o viață minunată în față. A spus „Da” atunci când iubitul ei cu opt ani mai mare a cerut-o, iar acum cei doi sunt în plină pregătire pentru marele eveniment.

Sebastian Vlădescu, tatăl lui Alexandru, este un personaj foarte cunoscut în lumea afacerilor, dar și în politică. Ar fi chiar cel mai bogat politician care a ajuns ministru. Conform declaraţiei sale de avere, deținea, în timpul ulimului mandat de ministru al Finanțelor, şase apartamente, două maşini, două motoare, o pendulă de 50.000 de euro, ceasuri şi tablouri în valoare de 55.000 de euro, un bibelou de 10.000 de euro şi aproape 100.000 de euro în conturi bancare.

La finalul mandatelor, două la număr, în guvernele Tăriceanu și Boc, dar şi al carierei în Partidul Naţional Liberal, Sebastian Vlădescu folosea un bolid de lux în valoare de 100.000 de euro, full options. (VEZI ȘI: FOSTUL ŞEF AL FINANŢELOR SE DESCURCĂ BINIŞOR LA 58 DE ANI)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *