Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Noi informații despre fratele lui Florin Salam, aflat de 2 luni la Terapie Intensivă din cauza infecției cu COVID: “Așteptăm în continuare o minune”

Una dintre rudele lui Nelu Stoian a făcut publice noi informații despre lupta pe care acesta o duce pentru viață din cauza infecției cu COVID-19. Fratele cunoscutului manelist se află de două luni la Terapie Intensivă, iar medicii de la “Matei Balș” îl țin sedat.

Descoperă și: Imagini rare cu soacra lui Florin Salam! Mama Roxanei Dobre iese de la estetician cu un mare bandaj pe cap! Ce a făcut imediat după operație | VIDEO

Noi informații despre Nelu Stoian, aflat de 2 luni la Terapie Intensivă din cauza infecției cu COVID-19

Soția lui Nelu Stoian îl vizitează ori de câte ori specialiștii de la Institutul Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” îi dau voie, a dezvăluit una dintre rude. Fratele lui Florin Salam suferă de diabet, este cardiac și suferă și de obezitate, iar complicațiile apărute după ce a contractat virusul SARS-CoV-2 sunt severe. Întreaga sa familie se roagă pentru sănătatea lui și speră să asiste curând la un miracol.

“Noi spunem în continuare că totul va fi bine, pentru că va fi bine, așa credem noi. Soția lui Nelu l-a vizitat, este tot acolo, mai multe nu putem spune, așteptăm în continuare o minune”, a declarat una dintre rudele apropiate ale manelistului pentru publicația Gândul.

Roxana Dobre își susține moral “cumnata”, dar și pe tatăl copiilor ei, Florin Salam.

“Familia lui Florin își dorește să-l ia acasă pe Nelu, dar medicii nu sunt de acord. În ultimele zile, parcă s-a mai ameliorat starea lui, dar rămâne tot gravă. Oricum, medicii au zis că sunt rezervați în ceea ce privește revenirea lui Nelu, așa că acum toată lumea speră într-o minune”, a declarat recent Adriana Bahmuțeanu, potrivit sursei citată mai su.

Nu rata: Nepotul lui Florin Salam a făcut furori pe scena de la X Factor! Jurații au fost impresionați: “Eşti mortal… Asta înseamnă să fii un artist”

Află și: Mama lui Florin Salam a cedat: “Familia încearcă să o protejeze”

Florin Salam are trei copii cu Roxana Dobre

Roxana Dobre a devenit “Regina” lui Florin Salam în urmă cu șase ani; ei s-au cunoscut într-un club din București în vara anului 2014. Povestea lor de iubire s-a consolidat, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Celebrul cântăreț are două fetiţe și un băiat cu partenera sa de viață: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. În timpul mariajului cu Fănica, Florin Salam a devenit tătic de două ori, pentru Betty Blue și Daniel Stoian. Băiatul cel mare al manelistului urmează să devină tătic și a aflat deja sexul bebelușului.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *