Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mirela Vaida a vrut sa se laude, dar a fost pusa la zid

Mirela Vaida a vrut sa se laude cu premiul primit, dar a fost pusa la zid public! Pe 22 septembrie a avut loc cea de-a patra editie a „Galei Oameni de Succes”. Prezentatoare de la Acces Direct a luat premiul pentru cea mai populara prezentatoare TV.

„Am fost inclusa de catre Revista Capital in “Top 100 femei de succes” editia 2020, la categoria “mass-media”! Sunt foarte onorata sa ma aflu in acest top, alaturi de personalitati feminine din Romania, care au facut, in domeniul lor de activitate, performanta!! Dincolo de ceea ce se vede, in spatele rezultatelor stau o munca si o determinare uriasa, alaturi de o echipa care nu are voie sa oboseasca niciodata!! Pentru ca doar asa poti rezista emisiunilor in direct, zilnic, de aproape 16 ani!!! Va multumesc tuturor celor care mi-ati ramas aproape!! Multumesc, Revista Capital! Va imbratisez!”

„Onorata de acest premiu!. Multumesc din suflet I Succes, Gala “Oameni de Succes”, editia IV. Multumesc publicului pentru tot! Va imbratisez!”, a scris Mirela Vaida pe Instagram.

Din pacate, ractia fanilor nu a fost cea dorita de vedeta.

Mirela Vaida, pusa la zid de fani.

„Premiul se datoreaza unor analfabeti care au facut audienta…deci trebuie donat familiei de ologofreni, iar pentru tine 👏👏 ca stii sa iesi din diferite situatii”, i-a scris unul dintre fani.

Vulpita si Viorel Stegaru, istorie pentru Antena 1.

Mirela Vaida a fost cea care a anuntat finalul telenovelei de la Acces Direct.

“Dupa aproape opt luni, poate mai bine, de Vulpita si Viorel, pot spune oficial ca serialul s-a incheiat. Se bucura si cameramanii. Dar sa ma intrebati pe mine ce ma bucur!

Va spun sincer de ce ma bucur. Ma bucur dintr-un mare punct de vedere. Odata, ca ce e mult e prea mult. Nu dati cu pietre, asta mi-e meseria, asta trebuie sa fac. Dar si dumneavoastra v-a placut!

Insa in weekend a venit doamna Ilinca si i-a luat cu trenul si a spus ‘Hai acasa!’ ‘Pai amandoi?’ ’Amandoi! Veronico, vii si tu. Am vorbit cu nea Dumitru, te iarta, te primeste. Haideti acasa, copilul are nevoie de voi, cica de doua zile plange de dorul mamei si-al tatalui’.

Chiar au plecat, o sa-i vedeti, poate o sa mai posteze si-o sa va tina la curent. S-au dus de buna voie. Ma bucur ca s-au intors acolo unde copilul ii asteapta, unde copilul trebuie dat la gradinita. S-au intors acolo de unde au plecat si unde au masa, casa, soacra care sa le spele, sa le calce.

Au niste bani pusi deoparte, au avut parte de-o experienta cu bune, cu rele. N-au pierdut nimic. Au vazut si un alt mod de viata, si-au mai schimbat niste standarde”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *