Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Feli Donose s-a logodit! Cum a cerut-o Cătălin de soție: “A luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine”

În vârstă de 34 de ani, Feli Donose s-a logodit și este în culmea fericirii! Partenerul ei de viață, Cătălin, i-a cumpărat un superb inel și a cerut-o de soție într-un mod extrem de romantic. Desigur, din acest capitol important din viața lor nu a lipsit fetița lor, Nora Luna, după cum a povestit îndrăgita artistă.

Citește și: Feli, revoltată de inconștiența unor români! Artista i-a atacat pe cei care refuză să respecte măsurile de protecție împotriva virusului COVID-19: “Doamne iartă-ne că suntem atât de proști”

Cântăreața Feli s-a logodit cu tatăl fiicei sale, Cătălin

Feli a dezvăluit în cadrul unui interviu că iubitul ei, Cătălin, i-a adresat marea întrebare: “Vrei să fii soția mea?” acasă, în timp ce pe fundal se auzea pe una dintre piesele trupei Coldplay. Potrivit dezvăluirilor vedetei, partenerul său o ținea pe fiica lor în brațe în momentul în care i-a oferit inelul de logodnă. Mai mult, a spus artista, ea a fost atât de emoționată și a început să plângă și să tremure, încât, Cătălin a fost nevoit să îi adreseze întrebarea de două ori.

“Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme. Mie mi se părea un pic ciudată atâta bucurie pentru un ceas. A zburat practic pe ușă în două secunde. S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Prima mea reacție a fost extreeeem de siropoasă! Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic, am fost cerută de soție într-un minut de două ori!”, a mărturisit talentata cântăreață pentru revista Unica.

Află și: Drama neștiută a lui Feli Donose: “Un pic mai sus de nori, în Cer, e…”

Feli, declarație de dragoste pentru logodnicul ei, Cătălin, în public

Azi, după ce s-a aflat de logodna lor, Feli i-a făcut o declarație de iubire lui Cătălin pe contul său de Instagram.

“DA! Accept să-ți fiu sotie, Cătălin! Pentru că mă accepți fix așa cum sunt și pentru că ne iubim și respectăm. Accept pentru că ești cel mai bun prieten al meu. Că nu te sperie nebuniile mele și momentele de Feli cea nu tocmai lapte și miere uneori. Accept pentru că viața cu tine e simplă, frumoasă și așezată, și pentru că ne trăim povestea ca doi adolescenți care se iubesc la nebunie când se iubesc, și sunt 2 vulcani când se aprind.

Mulțumesc că m-ai făcut mamă de Nora Luna și (imediat) soția ta. Când îmi spui «nevastă» mă simt cea mai mândră! Ca-s a ta!”, a scris artista pe contul ei de Instagram.

Vezi și: Feli a făcut dezvăluirea: “Iau viața-n piept, mă lupt cu ea!” Ce s-a întâmplat cu artista

Povestea de dragoste dintre Feli și Cătălin a început în urmă cu mai bine de trei ani. Artista a devenit mămică pe 21 noiembrie 2018, iar numele ales pentru fetița ei este Nora Luna © Instagram

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *