Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Dezastru total la loturile naționale de judo. Trei membri ai staff-ului și 22 de sportivi sunt infectați cu SARS – CoV – 2

Loturile naționale de judo se confruntă cu o situație deosebit de gravă. 22 de sportivi și trei membri ai staff-ului a fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

În urmă cu două zile, pe 22 septembrie, la Brașov și Cluj-Napoca, au fost efectuate noi teste pentru depistarea COVID-19. Rezultatele au venit miercuri și, din păcate, numărul celor care au contractat virusul a crescut la 22. În urma primelor teste efectuate, au fost depistați pozitiv cu coronavirus 16 băieți și o fată.

Citește și: Conversație șocantă între președintele și antrenorul echipei Gaz Metan: „Când banii vin de la Guvern e diferit! Vor să pleci, lor nu le pasă”

“În această seară (n.r. miercuri) au sosit testele făcute la Braşov, de băieţi şi la Cluj, de fete. Din loturile masculine, cei 16 depistaţi pozitiv iniţial au fost reconfirmaţi, în plus alţi trei sportivi au rezultate pozitive.

Iar la fete, în afara cazului Elenei Stere, au mai fost depistate pozitiv alte două sportive din lotul de cadete. La senioare nu avem niciun caz pozitiv. În total sunt 19 băieţi şi 3 fete”, a declarat Eduard Zgorcea, directorul departamentului internațional din cadrul Federației Române de Judo, citat de Gândul.ro.

Unde sunt internați sportivii

Sportivii din lotul masculin de judo se află la Spitalul CFR din Brașov, pentru că la momentul depistării lor se aflau în cantonament în Poiana Brașov.

„Băieţii sunt la Spitalul CFR din Braşov, vor sta 48 de ore, să vadă cum se simt şi în funcţie de asta se va lua o decizie. Dar toţi se simt bine, nu au complicaţii, şi la băieţi, şi la fete”, a mai spus oficialul.

Nu rata: „Arde” Budapesta » Super Cupa Europei se joacă astăzi pe „Puskas Arena” cu spectatori » Bayern luptă cu Sevilla pentru trofeu!

Nu doar sportivii s-au infectat cu coronavirus, ci și trei membri ai staff-ului tehnic, printre care şi secretarul general al Federaţiei Române de Judo, Gheorghe Savu.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *