Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Zi neagră pentru muzică. Tommy DeVito a murit din cauza Covid-19

Tommy DeVito s-a stins pe 21 septembrie. Faimosul artist a murit din cauza Covid-19.

Solistul fusese depistat cu Covid-19 și decesul a survenit în urma unor complicații.

Tommy DeVito a fost membru fondator al celebrei formații Four Seasons. Trupa este și subiectul filmului „Jersey Boys” al lui Clint Eastwood. Tommy a părăsit grupul în 1971 și a fost membru Rock and Roll Hall of Fame.

Frankie Valli si Bob Gaudio, doi dintre membrii originali ai grupului, și-au prezentat regretele pe rețelele sociale: „Cu tristete anuntam ca Tommy DeVito, membru fondator al Four Seasons, a murit. Transmitem dragostea noastră familiei în această perioadă dificilă. Îi va fi simțită lipsa de toți cei care l-au iubit”.

Artistul apare și în celebrul film „Casino” al lui Martin Scorsese.

Înainte de a fonda o trupă în 1960, DeVito a cântat alături de Frankie Valli in 1954. Four Seasons a avut 3 piese de succes, clasate pe primul loc în topuri, în anii 1962 – 1963: „Sherry”, „Big Girls Don’t Cry” si „Walk Like a Man”. În 1964 formația revine în topuri cu “Rag Doll”.

DeVito a avut 8 frați

Artistul s-a născut într-o familie de imigranți italieni la 19 iunie 1928, in Belleville (New Jersey) și a fost cel mai tânăr dintre toți cei 9 copii.

La vârsta de 8 ani, el știa deja să cânte la chitară și a debutat în muzică alături de fratele lui Nick și de Hank Majewski. În copilărie, a fost prieten bun cu Joe Pesci, cel care a jucat rolul său în filmul „Goodfellas”.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *