Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viviana Sposub și Paul, în acelați pat la Ferma. Provocarea care le va da bătăi de cap. „E puțin înfierbântat de la abstinență”

Lucrurile i-au o întorsătoră neobișnuită la Ferma.  Cea de-a treia săptămână a celui mai dur sezon Ferma începe astăzi. Când credeau că au înțeles mersul lucrurilor și cum evoluează competiția, fermierii vor descoperi că fiecare zi le aduce câte o provocare la care nici nu s-au gândit!

După ce joia trecută, Anisia Gafton a părăsit competiția în
urma duelului cu Elena Chiriac și a celui cu Alina Pușcău, am aflat că ea l-a
propus pentru rolul de fermier șef pe George Burcea.

Diseară, vom descoperi cu cine va lupta acesta pentru
oportunitatea de a avea dreptul de a lua unele dintre cele mai importante decizii:
cine va fi servitor și cine va merge la duelul de eliminare.

George Piștereanu va fi cel care va spune ceea ce toți din
casă gândesc: ”Sperăm ca noua conducere să fie mai bună decât fosta”.

Fermierii au început să se cunoască și pe lângă primele idile, au apărut și primele conflicte care mocnesc odată cu creșterea greutății activităților cotidiene și a lipsei mâncării.

Cum vor continua ironiile dintre Bogdan Stoica și Anna Lesko și cum îl va pune Anna la punct pe Octavian Ciovică, aflăm de la 21:30.

Provocarea săptămânii va da peste cap toate calculele făcute de fermieri înainte de venirea Mihaelei în casă: doi câte doi vor fi legați la mână și vor trebui să rezolve așa toate misiunile primite, dar și să meargă la baie sau să doarmă.

Cum vor resimți aceștia șocul de a merge la baie cu unul dintre colegi sau de a dormi în același pat, descoperim diseară.

După ce idila lui Paul Diaconescu cu Elena Chiriac părea că se dezvoltă, acesta se va apropia de Viviana Sposub și va deveni extrem de confortabil în prezența ei.

Noaptea îi va surprinde pe aceștia în același pat, iar Viviana va face una dintre cele mai surprinzătoare declarații: ”Paul e puțin înfierbintat de la abstinență. Nu sunt obișnuită să împărtășesc totul cu un bărbat”.

Nici în tabăra bandiților nu este liniște. Gabi este tot mai concentrat pe misiunile primite de la Cristi Bozgan, iar faptul că nu este ajutat începe să-l deranjeze tot mai mult.

Cu toate acestea, Giulia consideră că reacțiile lui sunt exagerate și va admite: „Când simt nevoia să mă odihnesc, nu cred că este o crimă dacă vreau să iau 5 minute pauză”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *