Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Tom Cruise va ajunge în spațiu, în toamna anului viitor! NASA și Hollywoodul lucrează împreună la prima producție cinematografică realizată în spațiu

Premieră în lumea cinematografică, NASA și Hollywoodul lucrează împreună la prima producție cinematografică realizată în spațiu. Starul peliculei ce se va filma pe Stația Spațială Internațională este celebrul Tom Cruise.

Actorul Tom Cruise, în vârstă de 58 de ani, va ajunge pe Staţia Spaţială Internaţională în octombrie 2021, informează news.ro. Pentru moment nu au fost oferite foarte multe detalii despre acest proiect ambițios, nici măcar titlu sau subiectul nu au fost dezvăluite. (CITEȘTE ȘI: KATIE HOLMES, ÎNDRĂGOSTITĂ PÂNĂ PESTE CAP! CU CINE SE IUBEȘTE FOSTA SOȚIE A LUI TOM CRUISE)

Scenele memorabile urmează să fie filmat la bordul ISS. Tom Cruise va ajunge pe Staţia Spaţală în compania regizorului Doug Liman. Cei doi cineaşti, au mai colaborat și anterior pentru alte poiecte impresionante ca „Edge of Tomorrow” şi „Barry Seal”.

Alături de cei doi se va afla Michael Lopez-Alegria, el fiind cel care va conduce operațiunea. Acesta deţine recordul în privinţa ieşirilor în spaţiu la NASA.

Tom Cruise este star şi producător al proiectului și se vehiculează că ar putea să aibă un onorariu cuprins între 30 şi 60 de milioane de dolari. Însă până când lucrurile se vor pune în mișcare, actorul este ocupat cu filmările pentru următoarele producții din franciza „Misiune: Imposibilă”. A şaptea şi a opta parte din serie vor fi lansate în 2021 şi 2022.

Anunțul oficial NASA

NASA a confirmat și ea implicarea în proiect. Anunțul oficial din partea NASA a fost făcut în luna mai. NASA și-a arătat interesul și sprijinul pentru un astfel de proiect ambițios. (VEZI ȘI:  TOM CRUISE, ÎN CARANTINĂ! FILMĂRILE PENTRU „MISIUNE IMPOSIBILĂ” AU FOST OPRITE DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI)

Avem nevoie de astfel de proiecte, care să ajungă la marea masă și să inspire viitoare generații de ingineri și oameni de știință să ducă mai departe planurile ambițioase ale NASA.”, a declarat Jim Bridenstine, șeful administrației NASA.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *