Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Monica Roșu e însărcinată în 5 luni! A dezvăluit la Pro TV cum va naște + Pentru ce nu s-a pregătit

Monica Roșu este însărcinată! Chiar ea a făcut anunțul în direct, la emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, invitată fiind de prezentatorii Adela Popescu și Cove. Fosta gimnastă a dezvăluit, între altele, cum va naște, dar și cum a aflat că va aduce pe lume primul copil.

Monica Roșu și iubitul ei Vlad au conceput ”urmașul” pe timp de pandemie, ”în alertă”, cum avea să spună viitoarea mămică. A povestit cum Vlad a așteptat pe canapea, când u intrat în casă după ce se întorseseră de la mare. Ea cumpărase testul de la farmacia de pe colț și direct în baie s-a dus apoi și a aflat marea veste: era însărcinată. Mă întorceam de la mare și am avut niște senzații ciudate. M-am dus la farmacie, să iau test. Vlad m-a văzut cu testul. L-am facut, am văzut că au apărut cele două liniuțe. Am rămas singură în baie și nu spuneam nimic. M-am dus cu testul în living, unde mă aștepta. E adevarat? Se pare că da. Asta a fost!”, a poveestit Monica Roșu momentul în care ea și iubitul au fost copleșiți.

Monica Roșu a făcut anunțul: e însărcinată!

Monica Roșu e însărcinată! A dezvăluit la Pro TV cum va naște

Monica Roșu a mai dezvăluit că ar apela și la cezariană, pentru a naște, însă doar dacă medicul îi va recomanda asta. „O să nasc așa cum îmi va recomanda medicul. Nu exclud nici varianta de a naște natural, dar nici varianta de a naște prin cezariană. Probabil că vom vedea cum va decurge sarcina. Mai așteptăm. Momentan nu sunt 100% hotărâtă. Aș înclina către cezariană, dar dacă totul este bine, luăm în calcul și varianta de a naște natural”, a spus fosta gimnastă.

CITEȘTE ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE MONICA ROȘU NU S-A MĂRITAT, PÂNĂ ACUM, CU IUBITUL EI. “NU AM GĂSIT O…” CE PLANURI DE VIITOR ARE FOSTA GIMNASTĂ

”Sunt în cinci luni. Nu am ascuns burta, nu m-a văzut nimeni, dar… Nu știm ce avem, este o surpriză, nu vreau să-mi arate”, a mai povestit Monica.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *