Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Cum s-a îmbolnăvit de COVID-19 celebra manechină Adela Chirică. “O prietenă mi-a adus niște cadouri”

De ce i-a fost frică, nu a scăpat! Fostul manechin Adela Chirică făcuse testul COVID-19 în urmă cu câteva zile, iar rezultatul i-a dat speranțe, pentru că ieșise negativ. A doua testare, de siguranță, i-a dat planurile peste cap: pozitiv! Adela are dureri de cap, grețuri și temperatură, stă, oricum, în izolare și ia tratament antibiotic. Cum a contractat virusul? CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

Adela Chirică anunța, în urmă cu trei zile, că se simte rău. Asta după ce se întâlnise cu o prietenă, care ulterior a fost depistată cu noul coronavirus. S-a speriat, firește, și imediat a făcut testul. A așteptat cu sufletul la gură rezultatul, care a fost negativ! A crezut, atunci, că e o răceală ceva mai puternică. ”Am fost și m-am testat. Și m-am izolat. Rezultatele le voi avea în 24-48h… Simptome am, febră 37,3 (temperatura mea normală e 35,7), greață și uneori tușesc. Foarte rar. Teoretic, șansele să iau sunt minime”, spunea Adela. Care anunța că va mai face un test, de sigurantă.

Adela Chirică, rezultat pozitiv la al doilea test COVID-19!

Rezultatul a venit marți. Și e pozitiv! Adela Chirică, fost manechin, acum președinte al Asociației pentru Dravet și alte Epilepsii Rare, nu disperă, însă. A fost luată, e drept, prin surprindere cu rezultatul, dar continuă tratamentul și menține izolarea la ea acasă. ”Testul de anticorpi a ieșit pozitiv. Slab pozitiv poate și pentru că l-am făcut în a 8-a zi, nu în a 14-a. Astăzi sunt deja în a 3-a zi de antibiotic Azitrox.

Știu că poate ieși pozitiv și dacă am orice fel de coronaviruși, nu neapărat COVID. Însă a apărut și tusea care mă chinuie mai ales noaptea. Nas înfundat, oboseală… dorm cam toată ziua, dar și pentru că noaptea abia apuc 2-3 ore de somn. Îmi continui izolarea și vineri voi repeta testul. Iau foarte multe medicamente și sunt convinsă că până vineri voi fi ca înainte. Știu că orice ar fi nu e decât o altă încercare și o altă lecție ce trebuia învățată.

Adela Chirică a primit rezultatul celui de-al doilea test: pozitiv!

Și chiar sunt recunoscătoare pentru această lecție, deoarece așa am descoperit oamenii minunați care-mi sunt alături și multă iubire. De aia pură și necondiționată. Știu că voi fi din ce în ce mai bine pentru că, avându-vă pe voi alături, nu se poate altfel. 

Așa mobilizare cum ați făcut voi zilele astea nu am mai văzut demult. Nu mă voi mai plânge niciodată că-s singură. Voi mi-ați arătat că nu-s. Dumnezeu lucrează prin oameni și mie mi-a trimis îngeri, nu oameni. Abia aștept clipa în care vă voi putea îmbrățișa pe fiecare în parte, nu doar să vă privesc pe geam, cum am făcut zilele acestea. Dar cu mască. Vă iubesc și cu voi alături totul e mai ușor. Și, vă rog, aveți grijă de voi și protejați-vă. E cel mai simplu lucru pe care-l putem face. Doamne ajută! Să fim sănătoși și să trecem cu bine toți peste această perioadă grea. Vă îmbrățișez… virtual!”, a fost anunțul Adelei, pentru prietenii ei.

Cum s-a infectat Adela cu noul coronavirus: ”Îmi mai rod și unghiile, de emoție!”

A povestit, apoi, cum crede că s-a infectat cu noul coronavirus. ”Da, știu cum am luat, știu ce am făcut. O prietenă mi-a adus niște cadouri. Am pus mâna pe ele, logic. Doar că nu le-am dezinfectat, m-am luat cu vorba și am uitat. Iar cum eu mai am un tic, îmi mai rod și unghiile, de emoție… Asta a fost, așa am luat COVID. Asta arată cât de important este să respectăm regulile de igienă. Eu le respect, dar uite ce înseamnă o mică neatenție, una mică! Trebuie să dezinfectăm tot, inclusiv mâinile… Îmi asum tot, eu sunt vinovată. Am uitat, pur și simplu”, a dezvăluit Adela, pentru CANCAN.RO.

Adela Chirică, femeia care i-a contrazis pe protestatarii anti-mască pentru elevii din școli, spune că va mai face un test, peste trei zile, și speră ca atunci să fie, din nou, negativ. Asta pentru că vrea să ajungă la băiatul ei, Davis, pe care, din fericire, l-a lăsat la Constanța, la bunici, înainte ca ea să se infecteze cu noul coronavirus.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *