Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Primele imagini cu Irina Loghin după ce s-a vindecat de COVID-19

Irina Loghin și-a revenit spectaculos după ce, în urmă cu doar câteva săptămâni, a fost infectată cu noul coronavirus. Doamna muzicii populare românești se bucură din plin de viață, odată scăpată de periculosul virus. CANCAN.RO vă prezintă primele imagini cu celebra artistă, după ce s-a externat de la Matei Balș.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe îndrăgita interpretă de muzică populară Irina Loghin în zona parcului Herăstrau. Din câte se pare, artista și-a revenit spectaculos după ce, cu doar câteva săptămâni în urmă, s-a confruntat cu teribilul SARS-CoV-2.

Solista de muzică populară a fost internată la Institutul „Matei Balș” din Capitală, alături de soțul și fiul ei, pentru a primi tratamentul specific coronavirusului.

Acum, după ce a depășit perioada mai puțin fastă, Irina Loghin pare că se bucură din plin de micile plăceri ale vieții. Împreună cu o prietenă, a ieșit la o plimbare relaxantă în parc. Într-o ținută lejeră, artista de 81 de ani părea în formă, semn clar că s-a recuperat complet după tratament. (CITEȘTE ȘI: IRINA LOGHIN ESTE GATA SĂ URCE PE SCENĂ, DUPĂ CE A FOST INFECTATĂ CU CORONAVIRUS: ”DUMNEZEU MĂ IUBEȘTE!”)

Irina Loghin și-a revenit spectaculos după ce a fost diagnosticată cu coronavirus

Mesaj emoționant

“Dragii mei, după cum probabil ați aflat, am fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Vreau să vă asigur pe toți că sunt bine, că nu am avut și nu am absolut nici un simptom, iar radiografia pulmonară și toate analizele de sânge au ieșit în regulă. Mi-am făcut testul din proprie inițiativă, fiind a treia oară când îl fac, la distanță de o lună.

Din păcate, de data aceasta am avut ghinionul ca rezultatul să fie pozitiv. Dar Dumnezeu mă iubește și m-a ferit de o formă mai agresivă a acestei boli. Cu emoții în suflet v-am simțit aproape în aceste zile”, a fost mesajul artistei, postat pe contul de socializare.

Irina Loghin a ieșit cu o prietenă la plimbare prin parc

Fiul Irinei Loghin, mărturisiri din spital

”De oriunde se poate lua. Chiar nu se știe, nu putem acuza pe nimeni. Cum spun și doctorii pe aici, este un virus atât de parșiv și încă nu se știe nici 20% despre acest virus. Descoperă în fiecare zi fel de fel de cazuri și își dau seama că încă mai avem de luptat cu virusul ăsta. (VEZI AICI: ”REGINA MUZICII POPULARE” A RENUNȚAT LA COSTUMUL TRADIȚIONAL ȘI… CANCAN.RO A FOST PE FAZĂ)

Problema cea mai mare e, după cum am stat și eu de vorbă cu lumea pe aici, mă refer la oamenii care sunt în măsură să vorbească despre coronavirusul ăsta, să știți că mare mirare dacă o să scape cineva! E clar, vine sezonul rece, s-au deschis școlile, grădinițele, facultățile, restaurantele… E clară treaba. N-o să ne ducem decât în sus. Problema cea mai gravă e să nu iei vreo tulpină mai periculoasă. Noi am avut norocul de o variantă mai ușoară, acum avem anticorpii, tot răul spre bine”, a povestit Ciprian Loghin la Antena Stars.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *