Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Prima apariție în public a Andreei Marin alături de doi dintre copiii lui Ștefan Bănică. Violeta a venit să-l susțină pe fratele ei, Radu, la Gala Premiilor UCIN

Andreea Marin a avut o apariție de senzație, luni seară, la Gala Premiilor UCIN. Vedeta a pășit pe covorul roșu, alături de fiica ei, Violeta. Adolescenta a venit să își susțină fratele, pe Radu Ștefan, care a intrat anul acesta la UNATC.

Adolescenta nu a vrut să intre în sală până când fratele mai mare, Radu Ștefan, nu a ajuns în fața Teatrului Național.

Violeta s-a dus să-l întâmpine, în timp ce Andreea Marin dădea interviuri. După ce s-au pozat la panou, cei doi frați, alături de Andreea Marin, au intrat în sală pentru a urmări decernarea premiilor. Radu Ștefan a intrat anul acesta la UNATC.

“Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie”, a scris Ștefan Bănică jr despre fiul său, pe Facebook.

Violeta și fratele ei au o relație strânsă, cei doi petrecând mult timp împreună. De altfel, tatăl lor, Ștefan Bănică jr a declarat în repetate rânduri că își dorește ca cei trei copii ai săi să aibă o relație frumoasă. Artistul mai are un băiețel cu Lavinia Pârva, cea care îi este soție.

FOTO: Dumitru Angelescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *