Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Monica Bîrlădeanu a spus adevărul despre relația cu Vicky Răileanu, actrița din serialul Vlad. „Sună adorabil asta”

Monica Bîrlădeanu este Carla în serialul Vlad și una dintre cele mai îndrăgite personaje de pe micul ecran. Chiar dacă evită să dea detalii despre viața ei personală, actrița a vorbit despre prietenia pe care o are cu colega ei de platou, Vicky Răileanu, dincolo de camerele de filmat.

„Sună adorabil asta. Am descoperit în Vicky Răileanu un om extrem de fain, cu sensibilități foarte similare și am devenit foarte apropiate în cei 2 ani de serial.

Monica Bîrlădeanu, alături de Vicky Răileanu, în Vlad

Suficient de apropiate încât să fim una pe lista celeilate de “prieteni pe care îi suni la 12 noaptea dacă ai o problemă”, a declarat Monica Bîrlădeanu potrivit Click.

De asemenea, Monica a povestit și despre cum a fost ultima perioadă pentru ea, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Am trăit această experiență la fel ca toată lumea, cred: cu derută, angoasă, stres, revoltă, acceptare, apoi umor (în ordinea asta).

Fiind nevoită să petreci ceva timp cu tine însă, apuci să-ți explorezi și alte valențe decât cele pe care le știai până acum, cum ar fi cele de gospodină moldoveancă, ce ar trebui să fiu prin moștenire genetică.

 Rezultatul: ADN-ul moldovenesc s-a activat în mine și-am devenit capabilă să gătesc la sfârșitul celor 3 luni de pauză mai tot meniul copilăriei mele, după un număr serios de videocall-uri cu mama”, a mai declarat Monica pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *