Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Maria Ghiorghiu, acuzaţii grave la adresa medicilor după ce i-a murit soţul: “A fost trecut la COVID-19, deşi nu avea niciun simptom! Nu pot să mi-l îngrop creștinește!”

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu traversează una dintre cele mai grele perioade din viața sa. Profund afectată de moartea soțului său, ea a lansat o serie de acuzații grave la adresa medicilor din spitalul în care acesta a fost tratat până în ultima clipă. Cunoscuta clarvăzătoare susține că Mihail Ghiorghiu-Tecuci “a fost trecut la COVID-19, deşi nu avea niciun simptom”, motiv pentru care este nemulțumită că nu îi poate face o înmormântare tradițională.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziune sumbră pentru români în plină pandemie de coronavirus: “Cerul s-a facut negru de nori, iar fulgerele au…”

Maria Ghiorghiu, acuzaţii grave la adresa medicilor după ce i-a murit soţul

Avocatul Mihail Ghiorghiu-Tecuci a murit în urmă cu trei zile pe patul unei unități medicale din Iași. Soțul prezicătoarei avea 70 de ani și suferea de cancer la plămâni şi ficat, tensiune mare, bronşită, diabet. Potrivit declarațiilor făcute de Maria Ghiorghiu, bărbatul a fost trecut ca fiind unul dintre cei care au fost răpuși de virusul SARS-CoV-2, deși nu ar fi avut niciun simptom al acestei boli.

“Soțul meu a făcut stop cardio-respirator și mi s-a spus că avea cancer la plămâni și la ficat, deși niciodată nu a fumat și nu s-a plâns. Dar a fost trecut la COVID-19 de Spitalul Oblu din Iași, secţia COVID-19, neurochirurgie, în condițiile în care nu avea niciun simptom!!! Avea doar TA (n.r.: tensiune arterială) mare, puls accelerat și o bronșită cronică, dar și un diabet ușor, fără insulină.

Iar pentru mine este extrem de dureros. Nici măcar nu pot să mi-l îngrop creștinește!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său personal.

Nu rata: Nelu Tătaru: “Sper ca respectarea condițiilor și precauțiilor să fie cele care ne vor păstra pe un platou, urmând o pantă descendentă”. Detalii despre viitorul Spital Regional de Urgență Cluj

Maria Ghiorghiu, premoniție înfiorătoare înainte de moartea soțului ei

Vă întrebați, și pe bună dreptate, dragii mei, dacă mi s-a arătat moartea soțului meu. Da, (…), îl vedeam în patul de spital, era strâns grămăjoară, cu pieptul dezgolit și pe partea dreapta culcat. Era palid, nu mișca, dar nu am vrut să accept acest tragic lucru (…). Așa a fost VOIA LUI DUMNEZEU!!!, a mai mărturisit clarvăzătoarea pe site-ul ei.

Află și: Decanul Facultății de Medicină din Sibiu, infectat cu coronavirus! Radu Fleacă nu știe cum s-a îmbolnăvit

Maria Ghiorghiu, mesaj emoționant după ce și-a pierdut soțul

La câteva ore după ce a aflat că soțul ei a părăsit această lume, prezicătoarea Maria Ghiorghiu a făcut public următorul mesaj: ZBOR LIN SPRE CERURI, IUBITUL MEU SOŢ SI PRIETEN AL SUFLETULUI MEU!

DUMNEZEU sa te odihneasca in pace, iubitul si sotul meu drag! Maica Domnului sa-ti ocroteasca sufletelul sub Aripile Sale! Te vom iubi vesnic!.

 

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *