Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Lecția de modestie. Cum a apărut Maia Morgenstern la metrou, în plină pandemie

CANCAN.RO vă prezintă imagini inedite cu una dintre cele mai mari actrițe din industria filmului și teatrului românesc. Chiar dacă se poate lăuda cu apariții memorabile în super-producții internaționale, Maia Morgenstern pare să fie una dintre cele mai discrete și mai modeste vedete de la noi din țară, în viața de zi cu zi.

Prin intermediul cunoscutei adrese pont@cancan.ro, am intrat în posesia unor imagini unice, în prim-planul cărora se află una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România.

Zilele trecute, Maia Morgenstern a fost surprinsă într-o ipostază mai puțin obișnuită. Celebră în toată lumea pentru rolul epocal din filmul ”Patimile lui Hristos”, unde a interpretat-o pe Fecioara Maria, Maia Morgenstern este considerată și acum, la mai bine de 16 ani de la apariția super-producției regizate de Mel Gibson, un adevărat star la Hollywood, ea fiind, de altfel, singura actriță provenită din România care se regăsește în topurile de specialitate din Statele Unite.

Surpriza de la metrou

Cu toate că are o carieră de succes și se numără printre puținele vedete veritabile de la noi din țară, îndrăgita actriță dă dovadă de o modestie uluitoare.

Dacă cineva se aștepta ca Maia Morgenstern să se deplaseze prin Capitală la bordul unui bolid de lux, cu șofer, se înșală amarnic. Îndrăgita actriță pare că preferă transportul în comun și în special metroul, pentru a scăpa de traficul infernal din București. Așa se face că, zilele trecute, calătorii de la metrou au avut parte de o mega-surpriză în momentul în care Maia Morgenstern a urcat în una dintre garnituri.

Echipată corespunzător, cu masca de protecție ”la purtător” – ba încă și cu una de rezervă, plasată strategic la încheietura mâinii -, cu un rucsac în spinare, marea actriță aproape că a trecut neobservată. A păstrat față de ceilalți călători distanța recomandată de medici și autorități, iar în timpul călătoriei a preferat să-și îndrepte atenția către telefonul mobil. (CITEȘTE ȘI: PREŞEDINTELE ACADEMIEI ROMÂNE, IOAN AUREL POP, ACTRIŢA MAIA MORGENSTERN ȘI CUPLUL ALINA SORESCU ȘI ALEXANDRU CIUCU, ÎN DEBUTUL NOULUI SEZON „DRAG DE ROMÂNIA MEA!”)

Maia Morgenstern, apariție inedită în metroul bucureștean

Amendată în trafic

Maia Morgenstern a fost oprită, în urmă cu câteva săptămâni, pe Calea Victoriei, de către un agent de la Brigada Rutieră. Actrița nu avea ITP-ul făcut, iar polițistul a amendat-o. Maia Morgenstern nu a avut nicio obiecție și a plătit amenda, însă a deranjat-o faptul că omul legii nu a păstrat distanța și nici nu a purtat mască de protecție. Actrița a povestit despre situația neplăcută prin care a trecut pe contul ei de Facebook. (NU RATA: MAIA MORGENSTERN REVINE LA HOLLYWOOD. SE PREGĂTEȘTE PREMIERA MONDIALĂ A FILMULUI „PATIMILE LUI HRISTOS 2: ÎNVIEREA”)

Maia Morgenstern preferă să circule cu metroul prin București

„M-a întrebat «De ce ați așteptat la semafor? Era deja verde. Ați ezitat să porniți.» Am explicat că în drum era o femeie cu un bebeluș în brațe, cu un cărucior, se codea să treacă mai departe, să se oprească, să se întoarcă. Subliniez, aveam mască și vorbirea îmi era îngreunată. Se înțelegea, probabil, mai greu ce spuneam. Domnul agent, fără mască, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult. A constatat că nu aveam ITP-ul făcut. Mi-a dat amendă. Foarte bine. Voi plăti amenda. Dacă greșești, plătești. Fără ironie. În rest… prevenție, prudență, omenie… hai! Stăm cu mască.

P.S. Later edit, sau cum se cheamă: Evident că s-a aplicat întocmai legea și nu am beneficiat de niciun fel de «înțelegere». Mi-a fost ridicat și talonul. Nu am niciun comentariu, nicio contestație de făcut. Așa spune legea. Și chiar sunt bucuroasă pentru asta: pot spune exact cum s-a petrecut. Am plătit amenda”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

 Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *