Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Laura Cosoi și soțul ei pregătesc botezul fetiței lor. “Nu avem ajutoare. O să fie ceva în natură, foarte restrâns”

Laura Cosoi și soțul ei se pregătesc de botezul fetiței lor, Vera, care va avea loc într-un cadru, restrâns alături de familie. Într-un interviu acordat în cadrul emisiunii Vorbește lumea, vedeta a lăsat să se înțeleagă că este pregătită pentru al treilea copil.

De altfel, ea a precizat că nu are niciun ajutor și că sarcinile sunt împărțite doar cu soțul ei, care este total implicat în creșterea micuțelor lor.

“Când o să am spectacol o să stea Cosmin cu fetele. Nu avem pe altcineva, nu avem ajutoare. Am zis că ne adaptăm în funcție de cum o să simțim. Nu facem nicio mișcare bruscă înainte și deocamdată e foarte bine.

Nu știm cum o să fie mai târziu, vom vedea. Probabil mai târziu o să meargă Vera la creșă și mai facem loc pentru al treilea”, a declarat Laura Cosoi în cadrul emisunea Vorbește lumea.

“Ne pregătim de botez. Vom pleca din București, în sfârșit, o ieșire. Vom merge în Maramureș. Abia așteptăm! Săptămâna viitoare ne pornim. O să fie ceva în natură, foarte restrâns, cu familia”, a mai declarat Laura Cosoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *