Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anunțul surprinzător făcut de Vladimir Putin! Oferă gratuit vaccinul rusesc anti-COVID tuturor angajaților ONU

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunțat, în cadrul unui discurs înregistrat prezentat marţi la ONU, că este dispus să ofere gratis vaccinul rus anti-COVID angajaţilor ONU.

În urmă cu mai bine de o lună, Vladimir Putin a anunțat că Rusia deține primul vaccin anti-COVID și că vaccinarea oamenilor a început. De atunci mai multe persoane au fost vaccinate cu „Sputnik V” și a început producția în masă.

Astăzi, în cadrul discursului său, Vladimir Putin a anunțat că este dispus să ofere gratis vaccinul „Sputnik V” tuturor angajaţilor ONU. (CITEȘTE ȘI: CE REACȚII ADVERSE A PRODUS VACCINUL RUSESC ANTI-COVID? UNUL DIN ȘAPTE VOLUNTARI A ACUZAT EFECTE SECUNDARE)

„Rusia este gata să furnizeze ONU toată asistenţa calificată necesară. În special, ne oferim să furnizăm gratis vaccinul nostru, pentru inocularea voluntară a personalului ONU şi al agenţiilor sale”, a declarat Vladimir Putin.

Mai mult, liderul de la Kremlin a anunţat organizarea în viitor a unei “conferinţe online de înalt nivel cu participarea guvernelor interesate în cooperarea pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva coronaviruslui”.

„Eliberarea lumii de bariere”

De asemenea, în cadru discursului său, Vladimir Putin a pledat și pentru o lume fără bariere, restricții și sancțiuni. Acesta a subliniat efectele nocive ale pandemiei și a susținut că într-o astfel de situație este necesar ca sancţiunile comerciale să fie înlăturate.

Rusia este vizată de sancţiuni ale UE şi SUA de când a anexat peninsula ucraineană Crimeea cu şase ani în urmă. (VEZI ȘI: RUSIA A PRODUS PRIMUL LOT DIN VACCINUL ANTI-COVID! „SPUTNIK V” SE VA PRODUCE ÎN 5 MILIOANE DE DOZE PE LUNĂ PÂNĂ ÎN DECEMBRIE)

„Eliberarea lumii de bariere, interdicţii, restricţii şi sancţiuni ilegitime ar fi de un mare ajutor pentru revitalizarea creşterii globale şi reducerea şomajului”, a spus Putin, potrivit unei transcrieri publicate de site-ul Kremlinului.

Rusia vine cu o iniţiativă de semnare a unui acord constrângător între toate principalele puteri spaţiale care ar asigura interdicţia plasării de arme în spaţiu, a ameninţării sau utilizării forţei împotriva unor obiecte din spaţiu”, a mai declarat Vladimir Putin.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *