Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Andreea Marin are emoții la emisiunile în direct, chiar și după 27 de ani de televiziune. „N-aș putea să fiu rece în meseria asta”

După o perioadă în care nu a mai avut niciun proiect în televiziune, Andreea Marin revin pe micile ecrane, chiar la postul care i-a pus prima dată un microfon în mână. Chiar dacă are o carieră în televiziune de 27 de ani, Andreea Marin ne-a mărturisit că va avea aceleași emoții ca atunci când modera „Surprize-surprize”.

La 19 ani a pus prima dată un microfon în mână și de atunci a muncit neîncetat pentru a deveni azi una dintre figurile emblematice ale televiziunii din România. Chiar dacă a mai cochetat și cu alte posturi TV, se pare că acasă se simte în curtea Televiziunii Române. „M-am întors acasă. De fapt „casa” m-a chemat în brațele ei. Colegii mei de astăzi, de la TVR, mi-au dat șansa de a face ceva pe sufletul meu, așa cum am visat, un format așa cum îl visez, desigur, în condițiile astea de pandemie în care nu poate fi un spectacol cu public și cu adrenalina de altă dată, așa cum sunt învățată, dar există și alte variante elegante de a face un format pe care publicul să-l îmbrățișeze cu inima deschisă”, a povestit Andreea Marin pentru Libertatea.

Ultimele luni au fost extrem de solicitante pentru vedeta TV, însă aceasta susține că nu ar vrea să se odihnească, ci este dornică să înceapă aventuri și proiecte noi. De aceea, numără zilele până pe 12 octombrie, când noua ei emisiune va apărea pe post. „Aș minți să spun că odihna este de partea mea, dar până la urmă îi mulțumesc lui Dumnezeu că cumva, după această perioadă în care lumea televiziunii, lumea cinematografiei, au avut de suferit, încă se mai întâmplă lucruri bune și vreau să pun umărul”, ne-a mai povestit Andreea Marin.

Așa cum era de așteptat, noua emisiune este tot una în direct, cu câteva excepții când se difuzează momente înregistrate. Chiar dacă nu este pentru prima dată când moderează o astfel de emisiune, Andreea Marin ne-a mărturist că este convinsă că va avea mari emoții atunci când va intra pe post, fiind de părere că tocmai aceste emoții fac conecțiunea între ea și publicul telespectator.

„Întotdeauna am avut emoții. Și acum am. Să știți că sunt de părere că dacă emoție nu mai e nu-ți faci meseria așa cum trebuie, nu mai ajungi la sufletul omului. N-aș putea să fiu rece în meseria asta. E prea sentimentală, e prea emoționantă. E prea frumoasă până la urmă ca să o faci fiind lipsit de orice tresărire”, a mai declarat Marin pentru Libertatea.

VIDEO: Cosmin Nistor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *