Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Taximetristul care și-a ucis fiul de 8 ani se căiește în arest! A refuzat dreptul la un avocat

Crima din Ardeal, de la finalul lunii iulie a acestui an, a îngrozit România! Un taximetrist orbit de gelozie și-a omoât propriul copil, de opt ani, înjunghiindu-l cu un cuțit, pe bancheta din spate a mașinii. L-a abandonat și a plecat. Când a fost depistat, a vrut să-și ia viața, dar a fost salvat. Acum se află în arest, în așteptarea procesului. Conștientizează ce a făcut și nu mai vrea nimic de la viață. Doar să plătească, de aceea a refuzat și avocatul din oficiu. CANCAN.RO are detalii exclusive din terifintul dosar al taximetristului ucigaș!

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ ÎNFIORĂTOARE ÎN VASLUI. TRUPUL UNUI BĂRBAT A FOST GĂSIT AGĂȚAT DE UN GARD. CRIMINALUL L-A DEZBRĂCAT DE LA BRÂU ÎN JOS

”Copilul a vrut să fie omorât de mine!” Asta ar fi spus Takacs Gyorgy la scurt timp după ce polițiștii l-au capturat. Băiatul, de doar opt ani, fusese găsit cu o zi înainte pe bancheta din spate a mașinii, fără viață, ucis cu o lovitură de cuțit în inimă. Chiar tatăl lui era criminalul! Ajuns la spital, după ce a vrut să se sinucidă, dar a fost oprit de polițiști, rănile i-au fost repede oblojite, iar bărbatul de 46 de ani era arestat. Acum, își așteaptă pedeapsa, iar CANCAN.RO a aflat că este dărâmat și vrea să plătească pentru ce a făcut.

Taximetristul ucigaș refuză tot: nu vrea nici avocat!

În acest sens, Takacs nici nu a contestat prelungirea mandatului de arestare! El cere, permanent, să dea socoteală pentru crima pe care a făcut-o și cu care a îngrozit o țară întreagă. Mai mult, bărbatul nu vrea nici măcar un apărător care să-l reprezinte pentru o sentință mai ușoară, atunci când va începe procesul. Totuși, instanța i-a numit un avocat din oficiu.

Taximetristul ucigaș a refuzat avocat și vrea să plătească pentru ce a făcut

Takacs Gyorgy regretă fapta din 29 iulie, iar acum ar fi ajuns la capătul puterilor, în spatele gratiilor. Regretă dar, din păcate, timpul nu mai poate fi întors. De unde ar fi plecat nenorocirea? Takacs Gyorgy și mama copilului său erau divorțați de aproximativ un an. Cei doi împărţeau custodia băiețelului lor şi urmau să facă partajul. Băiatul era la tatăl său, alături de care please în vacanță în Ungaria. La întoarcere, bărbatul și-a pierdut mințile. Nu l-a înapoiat pe copilul de 8 ani mamei, așa cum trebuia, astfel că femeia a sunat la Poliție. Se întâmpla pe 26 iulie. Tatăl și băiatul erau dați în urmărire generală.

Pe 28 iulie, micuțul avea să fie găsit mort, înjunghiat în inimă, în mașina tatălui său, abandonată pe un drum din localitatea clujeană Lita. Takacs Gyorgy a fost depistat de oamenii legii, a vrut să se sinucidă, înjunghiindu-se în piept și tăindu-și venele, însă polițiștii au intervenit. A ajuns apoi la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Nu era nimic grav. (NU RATA: UNUL DINTRE CEI MAI SADICI PEDOFILI ROMÂNI A CERUT SĂ FIE ELIBERAT PENTRU ”BUNĂ PURTARE”! JUDECĂTORII AU STABILIT CĂ…)

Cine este taximetristul ucigaș și mesajul cutremurător

Takacs Gyorgy locuia în Florești și era taximetrist. În 2012 s-a căsătorit cu Anamaria, iar după câțiva ani cei doi au divorțat. După despărțire, băiețelul lor de opt ani a rămas în grija mamei. Femeia avea să dezvăluie că fostul ei soț era în depresie după divorț, iar în timpul mariajului chiar i-ar fi terorizat-o psihic atât pe ea, cât și pe băiețelul lor. A rememorat chiar una dintre afirmațiile cutremurătoare făcute de fiul ei. “Eu am fost agresată psihic și, inclusiv copilul. Bulversat, întotdeauna agresiv, în ultima zi parcă nici nu mai voia să stea cu mine. El a avut odată o afirmație: vrea să moară în același timp cu tati, că ajung în rai și că acolo o să trăiască fericiți amândoi”, a dezvăluit fosta soție a bărbatului, pentru observatornews.ro.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *