Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Situația a scăpat de sub control în cazul divorțului dintre Alin Oprea și soție. Artistul a fost amenințat de Larisa, pentru avere. “Nu accept șantajul pentru niciun bănuț”

Scandalul între Alin Opea și soția lui continuă. Artistul a fost din nou invitat în cadrul emisiunii de la Antena 1, unde a vorbit despre amenințările pentru avere, venite din partea mamei copiilor lui. Cei doi nu au divorțat încă oficial.

De-a lungul timpului, Alin Oprea a strâns o avere considerabilă, pe care a investit-o, printre altele, în imobile.

Recent însă, artistul nu numai că a fost dat afară din propria casă, ci i s-a tăiat și accesul la conturile comune și a fost scos de la împuternicit, Larisa lăsându-l, fără un ban.

Larisa Oprea a demascat infidelitatea artistului încă din
timpul căsniciei, acuzându-l că relația lui a început încă de când ei erau
împreună, sperând astfel să obțină foloase materiale, potrivit spuselor
fostului membru de la Talisman.

Totuși, artistul nu este dispus să cedeze. Chiar dacă fosta
parteneră îl amenință cu infidelitatea, nu are de gând să renunțe la niciun ban
sau imobil în favoarea femeii care, la rândul ei, i-a fost infidelă.

“Ea știa că eu am pe cineva, de un an de zile. Dacă nu ar fi fost tot războiul ăsta, nici infidelitățile ei nu ar fi ieșit la iveală. Nu accept șantajul pentru niciun bănuț. Nu sunt dispus la negocieri”, a continuat Alin Oprea seria dezvăluirilor la Xtra Night Show, potrivit VIVA!

Pe parcursul carierei, Alin Oprea și-a investit banii în proprietăți imobiliare, artistul achiziționând nu mai puțin de 7 imobile, atât în țară, cât și în străinătate.

Acesta a povestit că a deținut două apartamente cu două camere în zona Carol, care au fost donate copiilor, un apartament cu 5 camere donat și el, o garsonieră, donată, de asemenea.

Apartamentul artistului de pe Calea Călărașilor, de două camere a fost si el vândut, iar din banii proveniți de pe urma tranzacției, 20.000 de euro au intrat în conturile celor doi copii ai săi.

Restul banilor au fost folosiți pentru achiziționarea apartamentului din Londra, ajuns și el acum măr al discordiei. De asemenea, un alt apartament din zona Carol a fost vândut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *