Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma și a stabilit un nou record

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma, după ce a învins-o pe Karolina Pliskova 6-0, 2-1, prin abandon. Este a treia tentativă a Simonei la turneul italian, de data aceasta o reușită. A stabilit și un record, trei turnee câștigate consecutiv.

CITEȘTE ȘI: SIMONA HALEP, LECȚIE DE BUNĂ PURTARE PENTRU EX-MINISTRUL EDUCAȚIEI, ÎNTR-UN RESTAURANT DE LUX. “I-A TRANSMIS SĂ…”

De altfel, chiar locul 2 WTA avea să facă dezvăluirea la Digi Sport. ”Prima finală aici a fost dificilă, m-am accidentat, a doua afost dezamăgire, nu am jucat așa cum mi-am dorit… Azi am reușit să iau trofeul. Unul dintre marile obiective ale mele, să iau turneul de la Roma. De câte ori vin la Roma simt ceva special”, a declarat Simona Halep, pentru care urmează Roland Garros, turneu de Grand Slam care va începe pe 11 septembrie. ”După Roland Garros mă întorc în țară. De aici mă duc direct la Paris. E visul meu să ajung din nou pe locul 1, dar este foate greu. Nu mă gândesc așa departe, mă gândesc doar la primul meci”, a mai spus câștigătoarea WTA Roma.

Halep a învins după abandonul Pliskovei

Halep a câștigat turneul de la Roma. Este al 22-lea titlu

Simona Halep a cucerit primele sale titluri în 2013 (6), la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia. În 2014 (2) s-a impus la Doha şi Bucureşti, iar în 2015 a cucerit alte trei titluri, la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells. Gustul succesului a făcut-o pe Simona să fie de neoprit. Trei titluri în 2016, la Madrid, Bucureşti şi Montreal, pentru ca un an mai târziu să câștige la Madrid. În 2018 a obţinut titluri la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, în 2017 a câştigat la Wimbledon, iar în 2020 la Dubai, Praga şi Roma.

NU RATA: S-A DAT ALARMA ÎN BUCUREȘTI! SIMONA HALEP ȘI-A UITAT LA RESTAURANT CEASUL PERSONALIZAT DE 80.000 €! UN OSPĂTAR L-A GĂSIT ȘI…

Halep are şi 17 finale pierdute, în 2010 şi 2011 la Fes (Maroc), în 2012 la Bruxelles, în 2014 la Madrid, Roland Garros şi Turneul Campioanelor, în 2015 la Toronto şi Cincinnati, în 2017 a pierdut nu mai puţin de patru finale, la Roma, Roland Garros, Cincinnati şi Beijing, în 2018 a pierdut la Australian Open, Roma şi Cincinnati, iar în 2019 la Doha şi Madrid.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *