Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Raluca Arvat a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit cu tatăl băiețelului ei. Cei doi sunt de 13 ani împreună

Raluca Arvat este una dintre cele mai simpative prezentatoare tv. Are un băiețel și o relație ce durează de peste 13 ani. Cu toate astea, deși au existat zvonuri că se va căsători, vedeta nu a făcut asta. Acum, ea a explicat de ce ea și Bogdan au luat această decizie.

„Eu cred că doi oameni sunt împreună și formează un cuplu în primul rând pentru că se iubesc, se respectă reciproc și pentru că au aproximativ aceleași  obiective  și  așteptări   în viață.

Nu pentru că îi leagă o hârtie. Eu și Bogdan am vrut să avem un copil împreună. Iar Tudor este minunea noastră de 5 ani și jumătate”, a declarat Raluca Arvat pentru revista VIVA!

Raluca Arvat a vorbit și despre băiețelul ei, Tudor. „În fiecare dimineață când plec la serviciu, după ce îl pup pe Tudor, îi spun să fie cuminte și să nu-i supere pe bunici.

Și el îmi zice, foarte serios, să fiu și eu cuminte și să nu-i supăr pe colegii de serviciu și asta chiar mă distrează de fiecare dată.

Îmi mai povestesc bunicii că, atunci când se uită cu ei la Telejurnalul TVR2, Tudor vorbește întruna cu mine, așa cum face și acasă, și uneori se duce la ecranul televizorului și mă pupă… și spune.

„Ne vedem în curând, mami!”, mai povestește Raluca Arvat pentru sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *