Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Fosta soție română l-a executat silit pe un milionar german, șef peste rețele faimoase de hipermarketuri!

Fostul șef de la Profi și OBI pare că nu și-a încheiat socotelile cu fosta parteneră de viață. La aproximativ 10 ani de la pronunțarea divorțului, fosta soție româncă l-a executat silit pe milionarul german. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, informații savuroase.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare și de ultimă oră legate de cea mai răsunătoare controversă din lumea bună.

Potrivit unor surse din mediul judiciar, fosta soție a neamțului, care a dezvoltat celebrele magazine Profi și OBI la noi în țară, Werner Gunter Grieb, a deschis o nouă acțiune în instanță. Alexandra s-a adresat magistraților de la Judecătoria Sectorului 1, acolo unde a cerut încuviințarea silită. Din câte se pare, fosta parteneră de viață a milionarului german Werner Gunter Grieb a avut câștig de cauză.(NU RATA: GUNTER GRIEB INCEARCA SA MUTE PROCESUL DE PARTAJ IN GERMANIA, DUPA CE A DIVORTAT DE SOTIA SA!)

Decizia instanței!

”Soluția pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită. Fără cale de atac. Pronunţată azi, 31.07.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei. Document: Încheiere finală (dezinvestire)”, se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 1 din București.

Werner Gunter Grieb, executat de soția româncă

Domeniul comerțului, neatractiv pentru milionarul german

În urma cu ceva vreme, atunci când neamțul a decis să se întoarcă în țara natală,  bărbatul a declarat în ziarele de specialitate că a decis să se ocupe de alte proiecte profesionale. Și asta pentru că domeniul comerțului nu mai era unul atractiv pentru el.(CITEȘTE ȘI: FOSTUL ȘEF DE LA PROFI ȘI OBI, ”VÂNAT” ÎNTR-UN NOU PROCES DE SOȚIA ROMÂNCĂ! MIZA: UN SFERT DE MILION DE EURO!)

”Mă întorc în Germania pentru a mă ocupa mai mult de propriul business din domeniul imobiliar, totuși nu exclud întoarcerea în retailul românesc în viitor. În prezent însă comertul nu mai este un domeniu atractiv în România. Cred că vom vedea în următorii ani mai mult restructurări și preluări de companii în acest sector”, declara Gunter Grieb pentru un ziar economic.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

 

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *