Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Aurel Pădureanu refuză să divorțeze de Cornelia Catanga. “Nu știu ce să cred, vă rog să mă credeți”

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu sunt împreună de 33 de ani, iar zilele trecute, artista a măsturisit că s-a despărțit de soțul ei încă din luna aprilie, însă nu au divorțat oficial. Pe de altă parte, interpretul susține că nu vrea să renunțe la familia lui și nu știe ce se va întâmpla în acest sens.

“A fost o mică discuție, iar Cornelia este puțin mai impulsivă, eu sunt un om mai cerebral. Stau și gândesc înainte să scot un cuvânt, asta e. Nu știu ce să cred, vă rog să mă credeți că nu știu ce să cred.

Noi avem o căsnicie frumoasă, întotdeauna la evenimente mergem împreună, suntem împreună, să știți.

Întotdeauna am căutat ca al meu comportament să fie elegant și frumos, pentru că am o familie frumoasă. Am trecut prin multe greutăți, multe necazuri s-au abătut asupra noastră, că așa este viața.

Eu zic că finalul… vedem despre ce este vorba”, a mărturisit Aurel Pădureanu la Antena Stars.

“Nu mai dormim împreună din luna aprilie”

“Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză.

Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea”, a spus artista recent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *