Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Antonia și-a tatuat chipul lui Alex Velea! Unde l-a făcut și cum a reacționat artistul

Alex Velea și-a tatuat, în urmă cu ceva timp, chipul Antoniei, dar și al fiicei acesteia, iar acum a avut parte de o surpriză plăcută: ce a făcut soția lui?

CITEȘTE ȘI: TOP 30 SEXY-VEDETE CARE ALEARGĂ ÎN VALURI, PE SFÂRȘIT DE SEZON. PE CE LOCURI S-AU “CLASAT” ANTONIA, DELIA, CARMEN BRUMĂ SAU IOANA FILIMON

Antonia s-a tatuat și ea cu chipul lui Alex Velea, arătându-și, astfel, admirația față de cel care îi este soț. Cei doi au împreună doi băieţi, iar cântăreaţa mai are o fată, Maya, din prima căsnicie, formând acum alături de Alex o minunată familie. Imaginea cu tatuajul Antoniei a fost postată pe reţelele de socializare chiar de cântăreţ, iar în dreptul acesteia a scris ,,Diamantul meu”.

Antonia și-a făcut și ea tatuaj cu chipul lui Alex Velea

Antonia, tatuaj cu Alex Velea după ce și-a operat sânii

Antonia a ajuns pe mâna medicilor, iar fanii au crezut, imediat, că artista are probleme de sănătate. Speculațiile s-au întărit și pentru că Antonia nu a avut nicio reacție. Dar, pentru că admiratorii ei au continuat subiectul, cântăreața a spus lucrurilor pe nume. Într-un mesaj postat pe contul său de Instagram, Antonia a făcut lumină în acest caz, scrie rtv.net. „Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”, a scris Antonia.

„Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: De ce? Nu aveai nevoie!, Aoleu, acum eşti nu ştiu cum, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”, a mai scris Antonia.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *