Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Viorel Stegaru a apărut, după aproape 2 săptămâni de absență. Imaginile vorbesc de la sine. FOTO

Veronica și Viorel Stegaru s-au întors acasă, la Blăgești, în urmă cu două săptămâni și de atunci fanii celor doi se întrebă ce mai face soțul Vulpiței, dispărut complet de pe rețelele de socializare.

După multe zile de tăcere, în care admiratorii au sugerat inclusiv despărțirea având în vedere că Vulpița apărea mereu singură, Viorel a publicat un Tik Tok pe pagina sa, unde se poate observa că se cam ține de glume, având un efect cu ochelari de soare.

Cele două vedete de la Acces Direct au plecat din București, și nu pentru că au vrut ei. Mama lui Viorel, doamna Ilinca, a venit la București cu trenul și i-a luat, spunâdu-le că îi iartă pentru toate cele întâmplate atât ea, cât și soțul său, domnul Dumitru.

Prima imagine cu Viorel după zile bune de absență

Veronica continuă să își țină numărul mare de admiratori la curent cu tot ceea ce face. „Vă e dor să mă vedeți la Acces Direct?”, a scris Vulpița pe contul de Instagram la un clip video din platoul emisiunii. Acum, rămâne de văzut dacă cei doi soți se vor întoarce la TV.

Serialul s-a încheiat

Serialul „Vulpița și Viorel” s-a încheiat, de curând după opt luni în care cei doi soți din Blăgești s-au bucurat din plin de celebritate, la Acces Direct. Anunțul a fost făcut extrem de simplu, chiar de către Mirela Vaida, în cadrul emisiunii de la Antena 1.

O vecină de-a Stegarilor povestește că cei doi s-au întors acasă într-o atmosferă cât de cât OK, însă sătenii nu au uitat de escapadele amoroase ale Vulpiței, care au cam făcut-o de râs, așa că nu este de mirare că o bârfesc pe la colțuri.

Mai mult, vecina Vulpiței și a lui Viorel ne-a mărturisit că doamna Ilinca, soacra Veronicăi, i-a reproșat acesteia că era cazul să vină acasă și să se ocupe de fetița ei, mai ales că micuța va începe grădinița în curând.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *