Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Semnul divin găsit într-o roșie de Marian Manole, la o săptămână de la înmormântarea tatălui său: “O măicuţă mi-a mai spus că există vrăji făcute asupra familiei mele”

Marian Manole a trăit o experiență unică la o săptămână după ce și-a condus tatăl pe ultimul drum. El a găsit într-o roșie semnul sfintei cruci și, în timp ce unii dintre apropiați cred că ar fi un mesaj trimis de Ion Manole din lumea de dincolo, alții cred că ceva rău urmează să se întâmple. Mai mult, o măicuță l-a avertizat pe fratele artistei supranumită “Fata cu părul de foc”.

Citește și: Marian Manole l-a atacat din nou pe Petru Mircea! Ce mărturii copleșitoare a făcut despre cântăreața Mădălina Manole

Marian Manole a găsit semnul crucii într-o roşie

Ion Manole a murit în urmă cu 10 zile după ce a făcut unele complicații din cauza noului coronavirus, iar vestea tristă a fost dată de fiul său printr-un mesaj sfâșietor. El a fost înmormântat lângă soția sa, Eugenia Manole, care își doarme somnul de veci în “Cimitirul Bolovani” din Ploieşti. Tot aici este îngropată și fiica lor celebră. Iar la o săptămână după ce și-a luat rămas bun de la tatăl său pentru totdeauna, Marian Manole a găsit semnul crucii într-o roşie. Bărbatul a dezvăluit într-un interviu ce informații șocante i-a spus o măicuță despre familia sa… se pare că dramele ar fi fost provocate de niște vrăji aruncate asupra familiei regretatei cântărețe de pe vremea când aceasta trăia.

“O măicuţă mi-a spus că nu e de bine. Este o avertizare de ceva rău, dar nu cred. Măicuţa mi-a mai spus că există vrăji făcute asupra familiei mele, de când trăia Mădălina”, a declarat Marian Manole pentru click.ro.

Nu rata: Fragmente din jurnalul Mădălinei Manole. Credea în horoscop: “Mi s-au legat cununiile”

Eugenia Manole a murit în brațele fiului ei

Decesul lui Ion Manole a survenit la mai bine de trei ani de la dispariția soției sale, care s-a petrecut în aceeași unitate medicală: Spitalul Municipal din Ploieşti. Eugenia Manole a murit pe 4 martie 2017, la două luni după ce fusese diagnosticată cu temutul cancer. Ea a părăsit această lume fără să își îndeplinească visul de a face parastasul de șapte ani de la moartea fiicei sale.

Află și: Regretele cu care Ion Manole a plecat de pe această lume. Tatăl regretatei cântărețe nu a avut nicio șansă în fața virusului ucigaș SARS-CoV-2

“M-am dus sâmbătă seară la mama în vizită. Era singură în salon. Mi-a murit în braţe. Şi-a dat ultima suflare la mine în braţe. Dacă nu mă duceam, murea singură”, a spus Marian Manole la scurt timp de la moartea mamei sale, relatează libertatea.ro.

Descoperă și: Ce bilet de adio a lăsat Mădălina Manole chiar înainte să se sinucidă: “Vinde casa și…”

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *