Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Proiectul de suflet al Consuelei pentru care a renunțat la orchestre faimoase din Italia: ”Nu îmi pare rău!” VIDEO

Violonista Consuela Bonita Besu a lăsat în urmă orchestre faimoase din Italia, unde a locuit vreme de zece ani, pentru un proiect de suflet în țara natală, alături de soțul ei. Nu-i pare rău nici măcar o secundă.

CITEȘTE ȘI: AU SPUS TOT DESPRE RELAȚIA LOR! GEORGIANA LOBONȚ ȘI ARMIN NICOARĂ, FAȚĂ ÎN FAȚĂ LA ”VORBEȘTE LUMEA”, DE PE PRO TV!

Consuela a decis să se întoarcă din Italia, unde a cântat în cele mai bune orchestre, de la Regionale Toscana, la del Carmine și nu sunt singurele. Motivul pentru care a lăsat la “dolce vita” este unul pe cât de romantic, pe atât de întemeiat: un proiect de suflet alături de soțul ei, artist și el. S-au cunoscut la o școală de muzică, unde erau profesori, ea la vioară, el la pian, iar destinele s-au unit în mod surprinzător de repede. La fel și proiectele.

“Nu îmi pare rău nicio clipă că am lăsat în spate frumusețea Italiei, cultura și muzica ei, am absorbit cât am putut în cei zece ani locuiți acolo și vor face parte din mine mereu. Alegerile noastre în viață sunt cele care ne fac ceea ce suntem, și faptul că acum am șansa să cânt în țara mea, cu soțul meu, este un mod de a-mi aduce aminte că frumosul rămâne frumos, că pasiunea te duce acolo unde ar trebui să fii și că inima nu înșală niciodată”, a început Consuelo dezvăluirea.

Proiectul de suflet al Consuelei pentru care a renunțat la orchestre faimoase din Italia

A povestit și cum s-a întrezărit acest proiect pentru care violonista a renunțat să mai cânte în Peninsulă. ”Noi am început cu pasi mici, cu coveruri muzicale, dar cu un iz aparte, melancolic aș putea zice, cu acorduri care ne definesc, și ne place foarte mult să facem asta, pentru că muzica ce deja există a făcut parte deja din viețile oamenilor, iar noi le aducem aminte de acele momente. Mulți vin la noi, pe urmă, emoționați de faptul că le-am adus aminte de un anumit moment sau altul, iar noi simțim energia lor, care se întoarce la noi. Putem spune că pentru asta cântăm, de fapt.

NU RATA: HIT-UL VERII VINE DIN ÎNTÂMPLARE! KARYM, ”PRINȚESA” ȘI ”REGELE” ÎȘI ȘOCHEAZĂ FANII: ”NEBUNIE!”

Deși am început cu o melodie, două, un acord și încă unul, la momentul de față nu există proiecte în care să nu colaborăm, el mă acompaniază peste tot, iar eu cânt cu el la studioul lui, la piesele pe care le scrie, împreună cu ceilalți artiști cu care colaborăm. În casa noastră nu există zi în care să nu cântăm, să gândim sau să scriem piese. Este un proces constant și care ne aduce multă împlinire“, a povestit Consuela Bonita Besu.

Consuela poate fi ascultată la evenimente în timișoara, private sau publice, dar cu siguranță se va auzi de ea și de soțul ei în curând, în toată România.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *