Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

O femeie casatorita trebuie sa ramana o sotie, nu sa se transforme intr-o mama

Sa zice ca sunteti o femeie casatorita, l-ati gasit pe el, v-ati unit destinele si de acum incolo vi se pare cel mai frumos dar de la Dumnezeu.

E minunat sa ganditi asa, dar pentru a avea mereu casnicia la care visati, ar trebui sa fiti atente la unele lucruri. Iata ce nu trebuie sa faca niciodata o femeie casatorita.

Nu vorbiti pe ton ridicat!

Un lucru esential de care trebuie sa tina seama o femeie este ca nu-si va rezolva niciodata problemele cu sotul sau daca ii va vorbi acestuia pe un ton ridicat.

Barbatii nu suporta asa ceva, indiferent de cat de mult v-ar iubi. Pe de alta parte, incetati sa va plangeti tot timpul pentru tot felul de lucruri care nu merita bagate in seama si nu daca va doriti ceva, spuneti. S

unt putini cei care va ghicesc gandurile si poate sotul vostru nu face parte din categoria acelor persoane. Incetati sa-l faceti tot timpul gelos, pentru ca la un moment dat se poate intoarce roata si sigur nu va va conveni.

Nu in ultimul rand, fiti sotie, pentru ca de-asta v-a luat si nu va transformati intr-o mama mult prea grijulie si mult prea protectoare.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *