Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Mesajele primite de Alin Oprea din partea fiului său. Artistul a rămas fără cuvinte. “Nu știu de ce minți în continuare. Ai venit de două ori cu poliția”

Aflat în plin scandal de divorț cu soția lui, Alin Oprea a avut parte de o altă surpriză neplăcută, de data asta, venită din partea fiului său. Băiatul i-a trimis mai multe mesaje, pe care artistul le-a făcut publice în cadrul emisiunii de la Antena 1.

Cel care a citit mesajele a fost chiar Dan Capatos, în cadrul emisiunii sale, “XNS”.

“Nu știu de ce minți în continuare că nu îți dăm voie în casă, când toți ți-am zis de 100 de ori că poți să vii acasă. Ai cerut cheia până acum? Nu. De ce minți că te păcălesc că nu sunt acasă, când am orice dovezi ai nevoie să îți arăt că eram la Câmpulung.

Nu te-ai săturat de minciuni? Poți să vii absolut oricând ai chef, dar ai venit de 2 ori cu poliția”, i-a zis tânărului lui Alin Oprea.

“În altă ordine de idei, eu m-am bucurat foarte mult să am un dialog cu băiatul meu, pentru că orice dialog, fie că e bun sau rău, e un început de ceva.

Eu știu foarte bine cât de influențați sunt și cât de manipulați, pentru că o cunosc. Faptul că ei sunt mari acum și nu pot fi manipulați este total fals. Unele dintre mesaje pot fi scrise chiar de ea”, a zis Alin în platoul emisiunii “XNS”, potrivit Spynews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *