Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Anna Lesko, despre relația lui George Burcea cu fosta soție. “Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Rezultă că este dezechilibrată la nivel emoțional”

În ediția Ferma. Orășeni vs Săteni, concurenții și-au dat frâu liber  sentimentelor și au dat detalii din viața personală. După ce George Burcea a vorbit despre relația cu Andreea Bălan, a venit rândul Annei Lesko să își spună părerea.

Într-o discuție privată, departe de ceilalți concurenți,
Viviana și Anna Lesko au deschis o discuție despre George Burcea și fosta lui
soția.

“Mie îmi place de George, este un tip foarte ok și chiar asta vorbeam astăzi cu el, că s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau împotriva lui”, a spus Viviana.

Anna Lesko și-a spus spus și ea părerea. “Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public.

Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta. Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional.

Eu nu cred nicio secundă că George a stat cu Andreea sau a făcut deciziile importante pentru că a vrut să profite de pe urma micuței. Nici vorbă! Asta este ceva în capul ei! Oricum ea crede că toată lumea profită”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *