Ziarul monden

Stiri din toate domeniile

Alexia Eram, interviu inedit luat mamei sale, Andreea Esca! ”Crezi că ajungeam aici dacă nu erai tu?” Răspunsul fabulos al vedetei de la Pro TV

Interviu inedit în familia celebrei prezentatoare a știrilor de la Pro TV! Alexia Eram i-a pus întrebări chiar mamei sale, Andreea Esca. Unele au fost chiar incommode, dar vedeta a parat cu niște răspunsuri la care nu te așteptai.

CITEȘTE ȘI: ANDREEA ESCA, AȘA CUM NU AI MAI VĂZUT-O: ”EU, CÂND SUNT EU!” TE TĂVĂLEȘTI DE RÂS DACĂ VEZI CE COSTUM ȘI-A TRAS

Interviul a fost provocat de Digital Divas, iar ce a ieșit nu trebuie ratat. O întrebare directă pe care Alexia i-a pus-o mamei sale: “Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?” Pare o întrebare dificilă, dar Andreea Esca nu a ezitat.  A știut, însă, precum o adevărată mamă să îmbine totul, armonios. “Cred că putea să se întâmple “nenorocirea asta” oricum, dar evident că asta a contat. Sunt avantaje și dezavantaje. Poate că e mai ușor că am putut să îți deschid mai multe uși, dar cred că e mai greu pentru că va trebui să te detașezi de imaginea de “fata lu’ Esca”. Cred că o să fie mereu cineva care o să spună că ai reușit că ești fata mea, dar important e ca tu să știi adevărul”, a răspuns, fără să ezite, Andreea Esca.

Alexia Eram i-a luat interviu mamei sale, Andreea Esca

Alexia Eram, interviu inedit luat mamei sale, Andreea Esca!

A continuat cu un excepțional exemplu. ”Îți mai amintești când erai mică, ai venit când te-au chemat la “Dansez pentru tine” și mi-ai spus “crezi că mă chemau dacă nu eram fata ta”? Nu, nu te-ar fi chemat, cel mai probabil, dar când ai ajuns pe scenă, tu erai singură, ai dansat singură, dacă dansai prost, te făceai de râs”, a spus prezentatoarea de la Pro TV.

Sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *